Lehetek így is terhes?
1 héttel ezelőtt gumi nélkül loveztunk a párommal este az ágyban. De ő azt mondta nekem hogy kivette mielőtt ....
És jó én elhiszem de valaki már attól is terhes igy a nagykönyv mondja hogy előváladéktól- de rá 1 hétre a teszt negatívumot mutatott. Szóval már az 1 hetes terhességet is kimutatott a gabriel terhességi teszt? Biztos nem vagyok terhes??? segítsetek nekem. Mindenkinek köszönöm a segítséget.
A terhességi teszt a menstruáció kimaradásának első napján már 100% eredményt mutat. Én hamarabb nem csinálnák tesztet, bár a Gabriel az jó. A megszakításos közösüléssel nagyon kis esélyed van arra, hogy terhes legyél! Az előváladék minimális mértékben tartalmaz életképes ondókat.
(A férjemmel már 1 éve így védekezünk és semmi gond, persze, ha biztosan kivette mielőtt...)A megszakításos közösüléssel akkor szoktak teherbe esni, ha a férfi mégis a felét a nőbe "hagyja". Ha a párod biztos benne, hogy kivette, akkor teljesen megnyugodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!