Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra lennek kivancs...

Tapasztalatokra lennek kivancsi hoza ertok velemenyet kernem! Valaljak igy be egy terheseget?

Figyelt kérdés

Eloszor is koszonom h vegig olvasod.

Szoval" van tobb bizonyitott betegsegem.pl

- panikbetegseg.

- szivritmuszavar.

- pikelysomor.

- rehuma.

- nogyogyaszati problemak .endometriozis mutetem volt december elejen azota nem esek teherbe.es allitolag vmi allergiam is van dagadok viszketek kohogok.v gyogyszerallergia v aszhma?! Az eredmeny " vervete" egy het mulva lesz kesz.

Viszont a fentiek ellenere nagyon vagyom tiszta szivembol meg egy gyerekre kis babara.van mar halisten harom gyermekem.20.15.8. Evesek.

Tudom az jutt eszedbe ..ooo... hat van mar harom gyerek orulj neki masnak meg a legelso baba nemsikerul..ez igy is van!!

De en nagyon szeretem a gyerekeket csaladcentrikus vok es a parom is.

Van amikor bele orulok magamba zuhanok sirogorcsok jonek ram h miert nem sikerul teherbe esnem?! Es van mikor orulok es elfogadom nekem nem valo mar gyerek enyi betegseg mellett oruljek a harom gyerekemnek inkabb ara forditsam az idom energiam.

Te mit gondolsz ???oszinten leirhatod a velemenyed.

Bunko hoza szolast nemkerek

Van eleg bajom.

2014. jún. 16. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden bantas nelkul mondom:talan nem véletlenul nem sikerül most a baba!Pont a fent leírtak miatt jobb,ha nem vallász több babat!

Gondolj a meglevő háromra,es örülj neki,hogy megadatott a nagy család így is!

En személy szerint igy nem is vállalnék több babat a Te helyedben!

2014. jún. 16. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:

nem kell ugy megzuhanni ha van már gyermeked! hisz átêlted már az örömöket!

hát a pánikbetegség nem a legjobb... lehet inkább a meglévő gyermekekre forditsd az energiád. ha 20 êves a legidősebb lassan jöhetne az unoka! :)

amugy meg élvezd az együttléteket védekezés nélkül, és bizd a sorsra hogy teherbe esel-e vagy sem. amugy hány éves vagy? nem lehet hogy késő a babához?

2014. jún. 16. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sem vállalnék a helyedben. Legfőbb oka, hogy már van 3 gyereked, ráadásul van pár betegséged. Nem annyira komolyak szerintem, mármint nem halálos betegségek szerencsére, de egy pánik betegség is elég szőrnyű. Azért pánikbetegen babázni, lehet felerősítené, depis lennél, ki tudja. Baba előtt mindenképpen jó lenne kigyógyulnod belőle.

Elég nagyok is már a gyerekek, nem kezdeném már újra ezért sem.

Fogadd el, ennyi volt a babázás, majd unokázol :)

2014. jún. 16. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen h valaszoltatok.

36 eves vagyok.nagyon fiatalon szultem elso szerelem gyerek.szuleim mindenaron elakartak vettetni tolem de en nem mentem bele! Amit nembantam meg.igaz voltak hullam volgyek meg vannak mai napig is.de megerte sot mind a harom gyerekem.az eletem eldobnam barmikor erttuk csak bajuk ne esen.sot a legkisebb a clostynak koszonhetem.vele nagyon sokkat szevedtem elejen hematoma.nyitott mehszaj letapadt lepeny gorcsok elejetol fekudtem vegig .es ketszer vitt el a mento beverzessel.o csoda gyerek lett ahogyan mondtak az orvosok :-)

Szegenykem aszhmas mai napi ugy szuletett.

E miatt jott ki a panikbetegsegem .

Megprobalom leteni a baba temat es ha jon a baba jon ha nem akor igy kell leni biztos.

2014. jún. 16. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én sem szeretnélek megbántani,de én nem vállalnám be a helyedben,sőt még lehet hogy próbálkozni sem próbálkoznék.Van 3 gyereked akiknek anyára van szükségük és ha esetleg történik veled valami a terhesség/szülés során?! Mert ahogy írtad is az utolsó terhességed sem volt zökkenőmentes és a kicsinek is asztmája lett.Illetve az említett betegségeket nem tudom hogy lehet e örökölni,de engem biztosan nagyon bántana hogy ha örökölnék az én betegségemet a gyerekeim.Inkább próbáld azt a sok szeretet amit a babának adnál,a meglévő gyerekeidnek nyújtani,szükségük van rá,akkor is ha már nem olyan kicsik :)
2014. jún. 16. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is 36 vagyok, három gyerekem van. Februárban elvetéltem Négyeskét. És igen, én is ezt hallgatom: "miért nem becsülöd meg a másik 3-at". Nos kérem, megbecsülöm. Pont azért vágyom rá, mert értéknek tekintem Őket! Elvben nekem nincs semmi bajom. Illetve de, az idő sürget. Édesanyámból kiindulva a korai klimax réme itt lebeg a fejem fölött...

A lényeg, ha a vágy már megfogalmazódott, nosza. Nagymamám szokta mondani: "édes lányom, az ember azt szokta megbánni, amit NEM tesz meg!" ;-) Én biztos, hogy 70 évesen is azon töprengenék, hogy mi lett volna ha...

2014. jún. 17. 08:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves utolso.aranyos vagy hogy oszinten valaszoltal.

Bennem is ugyen ez a gondolat van " surget az ido"

Es en is edesanyam peldajabol indulok ki.35 eves volt mikor elkezdodtek a nogyogyaszati kulonbozo problemai es adig' adig' jart a korso a kutra mig szegenyt ugy ahogy alt egy az egyben kipakoltak.

Es hat oten vagyunk testverek de en egyedul orokoltem anyamtol ezeket a betegsegeket.es benem van a felsz!

Koszonom nektek hogy irtok olyan jo igy ismeretlenul megosztani a fajdalmaimat .hiaba vannak a csaladba nok baratnok en nem panaszkodom es szegyelem h mar csak valoszinu inszemel lehet babam ;-(

2014. jún. 17. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne vállalj! A legnagyobb baj a pánikbetegség! (az hogy minek negyedik- hülye megközelítés, nálam azt kérdik minek harmadik!). De a pánikbetegség nem játék egy babával főleg, és az írásodból úgy érzem nem vagy kész egy baba (megfelelő) ellátására. Ennyi nyavajával- ne haragudj de örülnék ha a 3ra lenne engergiám, és saját magamra-mert nagyon nem érzed jól magad a bőrödben, előbb pedig ezen kell változtatni! Így ezt csak megsínylené egy baba. Nem tudom hogy álltok anyagilag, de ránézésre ilyen családok szoktak a mélyszegénység közelébe kerülni, mert gondolom a gyógyszerek sem olcsók, meg a 3 gyerek sem.. Nem valami hiányt pótolna ez a gyerek inkább nálad? (szeretet hiány, vagy a nagyok már lehet hogy "sz@nak rád",) de felelőtlenül egy gyerekkel ne pótolj semmit! Pszichológus sem ártana, a pánikbetegség miatt, vagy akár a többi miatt, nagyon durva ez a betegség-együttes 35? évesen!!
2014. jún. 17. 14:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Igy van .! Van igazsag aban amit irtal! De azert nem minden.

A melyszegenysegrol nebeszeljunk mert most itt nem fogom kitalalni az anyagi helyzetunket mar neis haragudj.

Szerintem aki milliomos azoknak sem sikerul az elso baba sem.

Sok no kuszkodik a teherbe eses problemaval az anyagiakon kivul.

Es mint h irtam mar gyerek szereto vok nincs szeretett hianyom sot abol v boven csak szeretnek legalabis almodozom meg egy kisbabarol.

2014. jún. 17. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vállalnék babát,a korod miatt sem, a betegségek miatt sem,és azért sem mert van 3 egészséges gyermeked elsősorban rájuk gondolj.Pár év múlva unokázhatsz,addig meg találj valami hobbit,foglalkozz a meglévő gyerekekkel stb.
2014. jún. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!