Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma harmadik napja barnázok....

Ma harmadik napja barnázok. Eddig nem fájt a hasam, de most már igen. Illetve a derekam fáj nagyon. Lehet, hogy terhes vagyok? Elmehet a baba?

Figyelt kérdés
Tegnap, vagy ma kellett volna megjönnie. Azért nem tudom pontosan, mert 1-2 nap eltérés szokott lenni. De csak néhány csepp barna van a tisztaságimon. Olyan érzés, mint mikor nagyon megvan, görcsölök, de vérzés nincs. Tesztet nem csináltam, még, de most pánikolok. Pár napja a mellbimbómból sárgás váladék jön enyhe nyomásra, szét van nyilva, és megnőttek a mirigyek rajta. Ja, a görcsölés most kezdődött, pár órája. Kérlek segítsetek, volt már valaki így? Hétfőn akartam dokihoz menni, de most nem tudom. :( Ja, a hőm 37 fokos.
2008. júl. 31. 13:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kismama voltál és szerintem azóta SAJNOS!!! vetélsz. Valószínűleg nem tapadt meg. Viiszont tényleg a jelek babára utalnak,utaltak.
2008. aug. 1. 09:20
 22/28 A kérdező kommentje:
:( Ha így van ez ellen nem tudok mit tenni. Biztos oka van ennek is. Ha minden rendben lett volna, akkor megmarad a picur.
2008. aug. 1. 09:28
 23/28 A kérdező kommentje:
Csak még egy mondat. Nekem előző hónapban is jött a mellbimbómból ilyen, de azelőtt soha, és a mensim is hasonló volt. Akkor ez hogy lehet? Akkor is, meg most is nem vetélhettem el!
2008. aug. 1. 10:12
 24/28 anonim ***** válasza:
Mikor mész dokihoz? Majd írd meg mi volt! SZORÍTOK NEKED,NEKTEK!
2008. aug. 2. 14:03
 25/28 A kérdező kommentje:

Szia!

Most voltam dokinál, ő azt mondta, egy hét múlva teszteljek, mert nem lát még semmit. Ha + baba, ha - nem baba. Azt hiszem, ezt nélküle is tudtam. :( Szóval még várok.

2008. aug. 4. 16:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt.Érdeklődnék,hogy mióta voltál dokinál teszteltél másodszor? Ugyanis nagyon hasonlóak voltak nekem is a tüneteim,kivéve a mell váladékot és,hogy nekem pont 1 héttel jött meg hamarabb,mint kellett volna.Én még nem mertem tesztelni,mert félek az eredménytől. Azért kitartás.
2008. aug. 13. 22:22
 27/28 A kérdező kommentje:

Szia. :)

Nem, nem teszteltem azóta. Úgy döntöttem nem rágom magam ezen, teszem a dolgaimat, és ha nem jön meg a következő mensim akkor tesztelek és biztos egyértelmű lesz. Addig iszok palástfű, meg cickafark tea keveréket, szedem a gravidát, és nem gondolkodom állandóan. Voltam tegnap vérvételen, megnézik a prolaktin szintemet. De amúgy én úgy érzem nem vagyok babás, mert a napokban éreztem petefészek szurkát, szóval épp pé-m volt. A doki azt mondta, lehet nem volt pé-m. Pedig a hőm, meg a fájások is jelezték. Nem akarok tesztelni. Elegem van belőle, hogy csak arra figyelek, kétszíkos lesz-e az a kis lap. Élvezni akarom az életemet, nem görcsölni. Kívánom, hogy mihamarabb babád legyen neked is, meg persze nekem is, meg mindenkinek aki vágyik rá, de ha teheted, nyár van, menjetek el valahová pár napra a pároddal, nem kell messzire, csak a lényeg a környezetváltozás. Hidd el, az jót fog tenni. Sok sikert, és szorítok, hogy teljesüljön a vágyad!

2008. aug. 14. 07:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat és persze a jókívánságaidat is.A környezetváltozásnak örülnék,de sajna nem fog összejönni, viszont már nagyon szeretnék babát a vetélések után.Azt hiszem most is elvetéltem,ebben a hónapban ezért is nem csináltam tesztet utólag.Teljesen megértem az álláspontodat, én is így gondolom.Azért kívánok neked mielőbbi babát,és ha gondolod írhatsz priviben. szia
2008. aug. 14. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!