Ma harmadik napja barnázok. Eddig nem fájt a hasam, de most már igen. Illetve a derekam fáj nagyon. Lehet, hogy terhes vagyok? Elmehet a baba?
Szia!
Most voltam dokinál, ő azt mondta, egy hét múlva teszteljek, mert nem lát még semmit. Ha + baba, ha - nem baba. Azt hiszem, ezt nélküle is tudtam. :( Szóval még várok.
Szia. :)
Nem, nem teszteltem azóta. Úgy döntöttem nem rágom magam ezen, teszem a dolgaimat, és ha nem jön meg a következő mensim akkor tesztelek és biztos egyértelmű lesz. Addig iszok palástfű, meg cickafark tea keveréket, szedem a gravidát, és nem gondolkodom állandóan. Voltam tegnap vérvételen, megnézik a prolaktin szintemet. De amúgy én úgy érzem nem vagyok babás, mert a napokban éreztem petefészek szurkát, szóval épp pé-m volt. A doki azt mondta, lehet nem volt pé-m. Pedig a hőm, meg a fájások is jelezték. Nem akarok tesztelni. Elegem van belőle, hogy csak arra figyelek, kétszíkos lesz-e az a kis lap. Élvezni akarom az életemet, nem görcsölni. Kívánom, hogy mihamarabb babád legyen neked is, meg persze nekem is, meg mindenkinek aki vágyik rá, de ha teheted, nyár van, menjetek el valahová pár napra a pároddal, nem kell messzire, csak a lényeg a környezetváltozás. Hidd el, az jót fog tenni. Sok sikert, és szorítok, hogy teljesüljön a vágyad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!