Tegnap délután ezt a tesztet produkáltam, reggelre viszont enyhén barnázok. Lehet mégsem marad meg a baba? Nagyon félek!
MÁr régóta szeretnénk babát, volt már olyan hogy pozi volt a teszt de mégis megjott rá 2 napra.
Tegnap délután az easy pregnancy tesztem 5 percen belül kimutatta a két csíkot. Viszont ma reggel elkezdtem barnázni. Az a baj hogy mensi előtt mindig barnázom!
Nem marad velem a baba? pé-m véleményem szerint előbb volt a 14-15 cn-en!
görbém:
Köszönöm lányok az infokat!
Kaptam holnapra beutalót vv-re és hcg vizelet vizsgálatra.
Ma kellett volna megjönnie, de csak az a pici barna van, a hőm fennt, és tegnap is elég furin éreztem magam. a melleim "fájnak" és néha feszülnek.
A progihiány véleményem szerint nem lehet gond, most voltam 21 napi vv-en, ahol a progim az egekben volt
83,73 volt a határ meg 16,4-59,02 , az Én progim megfelelt egy első tirmeszterben járó értékeinek.
Szia!
2 egészséges fiam van. A 3. terhességem is így kezdődött, mint Neked. Nem kaptam gysz-t és a 9.héten elment a pici. Most 9 hetes terhes vagyok megint, de az első halvány pozi tesztnél rohantam a dokihoz és én kértem az utrogestant!
Baba jól van, már 2 hete nem barnázok!
Szerintem ne hagyatkozz a vv eredményére! A progi bármikor leeshet!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!