Ma harmadik napja barnázok. Eddig nem fájt a hasam, de most már igen. Illetve a derekam fáj nagyon. Lehet, hogy terhes vagyok? Elmehet a baba?
Akkor ez baba:) Nagyon vigyázz magadra!!! Pihenj, és lehet azért nézesd meg magad dokival. Barnás pecsételés nekem is volt első babánál! és sárgatesthormonerősítő bogyót (duphaston-t) szedtem.
GRATULA!!!
:)
Aranyos vagy! Ma reggel teszteltem, és negatív. Az éjszaka pedig megjött. Így most parázhatok, hogy mi miatt jön folyadék a mellemből, és miért fájt olyan veszettül. Ha nem baba akkor valószínüleg hormonzavar. Hétfőn megyek dokihoz, és ő megmondja a tutit. Ez van.
:( El vagyok keseredve...nem azért mert nem babó, hanem, hogy nem tudom mi lehet velem.
Van egy kis gondom! :)
Clearblue-val teszteltem. Elsőre semmi nem volt, ránéztem, nem láttam, és félreraktam. Ez volt, úgy egy órája. Most viszont jobban megfigyeltem, és halványan ott a csík. De ilyenkor meg már nem értékelhető. tiszta szerencsétlen vagyok! Miért nem néztem meg akkor jobban, most meg nem tudom, mikor keletkezhetett a csík. Ezt a pancsert! Egy jó tanács:Csajok, ha teszteltek méregdrága tesztel, várjátok ki a 10 percet!
Szia! 10 perc után már ne nézegesd. Azt javaslom, h vegyél még egy tesztet, és csináld meg. De azt se nézd meg 10 perc után. Dobd ki.
Dokihoz menj el h megnyugodj, de nincs semmi bajod. Valószínűleg nem tapadt meg a picurka, és kilükődött, ilyenkor a terhesség tünetei fennálhatnak még pár napig. Hétfőre semmi tüneted nem lesz. Nyugodj meg.
Jó reggelt! Tegnap óta követem a történetedet, eddig nem írtam.
Szerintem ne keseredj el, egyáltalán nem biztos, hogy bármilyen betegség vagy rendellenesség van a hátérrben.
Ahogy írták, a kékes erek nagyon babára utalnak, kár, hogy nem tudjuk, a teszt valójában milyen eredményt mutatott. Mindenesetre én arra gyanakszom, hogy baba lehetett, nem tudom, milyen korú, de az erős vérzés arra utal, hogy nem marad meg, bár már olyat is hallottam, hogy a vérzés ellenére sikerült megmenteni.
A lényeg, amit igazából mondani akartam, hogy semmiképp ne várj hétfőig, ha ez kezdődő vetélés, akkor nagyon fontos, hogy azonnal lásson az orvos! Ha a vérzés erősödik, darabos, esetleg erős görcsök kísérik, azonnal indulj, ne várd meg, míg rosszabb lesz, akár mentőt is hívhatsz. Nagyon hirtelen tud a dolog vészessé válni, sajnos tapasztalatból mondom.
Nagyon drukkolok, hogy se vetélés, se egyéb baj ne legyen, de figyeld magad és szerintem mindenképp találj rá módot, hogy fogadjon az orvos ma. Minden jót, szorítunk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!