Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.
Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(
Gratula!!! :-)
Nekem azóta egy újabb mensis hónap. :-( Holnap megyek a dokihoz a vérvételek eredményéért, majd írok!
A hormonokkal minden rendben, jönnek sorban az újabb vizsgálatok. Eléggé félek tőlük, szörnyen hangzanak, hogy miket fognak velem csinálni :-(
Majd írj, hogy nálatok mi újság!!!
Írok mindenképpen.Örülök hogy a hormon legalább rendben van.Nekem abban a ciklusban sikerült a babó amikor hormonvizsgálaton voltam.:)remélem neked is így sikerül.
Nekem volt egy laparom mert volt egy méhen-kívülim ott kiderült hogy van egy kis mértékű endometriosisom.Aztán HSG-t csináltak ott pedig kiderült hogy a jobb petevezetőm el van szűkülve tehát 50 % esélyem van újabb méhen-kívülire.De lás sikerült és jó helyen is van:)Bíz te is benne és sikerülni fog meglátod.
Tudom nehéz de kitartást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!