Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.
Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(
Képzeld 2 csíkom van!!!Félpercenként nézem hogy el ne tűnjön.Amikor megláttam sírtam, nagyon!A párom csak 8 kor jön haza.Addig megörülök hogy valóban 2-e.Már volt 2 szellemcsíkos tesztem és azóta nem nagyon hiszek már hogy valóban lehet pozitív.De hát a pozitív az pozitív.Istenem csak jó helyen legyen!Majd még visszajövök.Ha a párom is úgy látja hogy pozitív hétfőn irány a doki.Azt mondta ha pozi lesz a tesztem akkor addig keressük míg meg nem találjuk, nehogy a petevezetőben legyen.
Veled mi a helyzet.Hőd?
Szia! Gratulálok!!! Biztos jól látod a csíkot, szerintem felismernéd, ha az csak szellemcsík lenne:-) Drukkolok, hogy minden rendben menjen, majd még írj a fejleményekről, hogy mit mondott a párod, meg a doki!!!
Nekem sajna esik a hőm, de mivel nem esett olyan sokat ezért megcsináltam a tesztet. - lett. :-( Én is megyek dokihoz. Ha megjön akkor kell mennem hormonvizsgálatra.
Szia.A páromnak mikor megmondtam elsítam magam.Mondtam neki mert én is szeptemberi vagyok mint talán a baba is lesz, hogy"úgy néz ki hogy a szülinapomon már 3-an leszünk."
nagyon örült megölelt.Dokihoz már holnap megyek.Remélem jó helyen lesz a baba.Neked pedig szorítok hogy legközelebb sikerüljön!Majd még írok hogy mit mondott a doki.
Most voltam dokinál.Azt mondta sajnos még nem mondhatja hogy terhesség, mert szinte semmit sem látott.Állítólag nagyon jó szakember egyébként.Meg is állította az ultrahangképet és mutatta hogy látom "akárhogy fordítja mindig lát egy kis buborékot".Pénteken kell visszamennem hozzá azt mondta addigra már sokkal több minden látszódik.Az a baj hogy nagyon hamar mentem de ő reméli hogy az már a terhesség kezdete.
Tehát rendes volt de én meg aggódhatok péntekig.Remélem minden rendben lesz én nagyon bízom benne.Majd írok.
Veled mi újság megjött?
Mindenesetre bíztató, hogy ilyen rendes, és hogy van ott valami "buborék". Majd írj mindenképp! Még mindig vezeted a hőd? Feltennéd a görbéd? Van valami tüneted?
Nekem még nem jött meg, valószínű nem akkor volt (vagy tényleg nem volt) pé, mikor én gondoltam.
Egy két tünetem van az egyik egy kis mellfájdalom a másik pedig nem fogod elhinni borzasztóan szeles vagyok.:))Meg is kérdeztem a terhes oldalon hogy ez azt jelenti ez is egy tünet, és sokan válaszolnak rá.A szerencse az hogy most nem dolgozom így itthon "eregethetek" nyugodtan.Furcsa de örülök neki hogy végre van egy terhestünetem.
A hőmet még ma megmértem és azt hiszem míg azt nem mondják hogy baba van biztosra mérem is.Jó helyen van a hőm ez kicsit megnyugtat.
Mi volt a dokinál???
Én tegnap voltam vérvételen. Még a ciklus 2. felében is kell egyszer mennem, a két vizsgálatból kiderül van-e valami hormonproblémám.
Szia.
Aranyos vagy hogy érdeklődsz felőlem.Igen voltam pénteken és megállapította a terhességet csütörtökön már 6 hetes leszek.4.4 mm-es volt a picike.Még szívhangja nem volt mert 5 hetesen még nincs.Azt mondta a doki legjobb helyen van.:)Nagyon megnyugodtam, most várom hogy elteljen 3 hét akkor kell visszamennem a dokihoz.Kicsit izgulok remélem minden rendben lesz és akkor majd halhatom a pici szívecskéjét is.Szorítok értetek nagyon!Majd ha megvannak az eredmények írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!