Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.
Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(
Oké.Megpróbálhatnánk.Ma történt egy furcsa dolog velem.Van itthon Pg 53 mikroszkópom.Nem igazán használom nem vált be.De ma a kíváncsiság kedvéért kipróbáltam és nem hiszed el csupa páfrányos lett olyan mint még soha.Nagyon fáj a cicim is.Sokat hallottam már róla hogy sokaknak páfrányos volt akkor is mikor terhesek voltak.Hát nem tudom de nagyon boldog lennék.Akkor majd még írunk egymásnak.Holnap nem ígérem de szombaton tuti.
Szia
És kitartást neked!
Ma már nem volt páfrányos.Sajna.Most néztem meg.:(
A pocim kicsit fájdogál és reggel a hőm is esett 2 tizedet bár ez még nem biztos hogy azt jelenti, hogy meg fog jönni.
Felrakod a görbédet?
Szia
Jól alakulsz, látom izgulsz, mert kiírtad kérdésként is :-)
Én olyan szerencsés vagyok, hogy ma eltörtem a lázmérőt. Próbálkoztam digitálissal is, de 5 mérés 5 különböző eredményt adott. (Máskor is járam így, azért mértem többször, sajnos beigazolódott a gyanum, hogy jobb a hagyományos). Úgyhogy erre mostmár nem számíthatok. :-( Kibírod holnapig? :-)
Szia.Aranyos vagy.Tényleg nagyon izgulok.Képzeld minap én is eltörtem a hőmérőt.Ki voltam borulva hogy hogy mérem majd hiszen a hagyományost betiltották és a digitális nekem sem vált be.Másnap reggel ott voltam a gyógyszertárban és képzeld sikerült vennem sima hőmérőt!Ugyan olyan mint a hagyományos higanyos, le kell rázni meg minden, csak nem higany van benne hanem valami olyan anyag ami helyzetesíti.Borsos volt az ár mert én a simát 350.- vettem ez meg 1200.-volt de ebben legalább jobban megbízom.Örültem hogy ilyet sikerült vennem.A nőci mondta hogy kicsit nehéz lerázni ami való igaz de amúgy tök olyan mint a hagyományos lázmérő.
A reggelen túl vagyok mármint az első pisin.Én napközben sosem tesztelek csak reggel első vizeletből talán az biztosabb.Reggel rohantam a WC re hogy nehogy aztán tesztelésre vegyem a fejem.Így ott a holnap, ha nem jön meg addig.Vannak tüneteid?Milyen teszted van?Reggel gondolok rád és szorítok magunkért.
Minden vágyam egy kis csepség.Már mindent elterveztem hogy kinek hogy mondjam el.De nagyon félek hogy megint csalódnom kell.
Szorítok neked!Neked mióta késik?
Bevallom őszintén, nekem még nem késik. Vagyis nem tudom, mert cickafarkot ittam és nekem úgy tűnik, hogy előrehozta a pé-m (mint valószínű nálad is). Ez előtti ciklusokban 25 nap volt a legrövidebb , de általában hosszabb. A korábbi méréseimből úgy látom, hogy nekem 11 v 12 nap a luteális szakasz. Ma vagyok a 12. napon az én számításaim szerint.De mikor kb. 1 hete feltettem a görbém, a válaszolók nagy része azt mondta, hogy peteérésem sem volt. Úgyhogy ez nálam lehet, hogy csak bebeszélés, de azért tesztelek holnap. Ja, és felteszem a görbém, de félek te is azt fogod mondani, hogy ovum sem volt :-(
Én is szúrkolok mindkettőnknek! (Remélem értehtően fogalmaztam :-)
Ja, ugye a mai hő hiányzik a bénázásom miatt. Én is hallottam, hogy lehet kapni régi típusút, de ugye hétvégén nincsenek nyitva a gyógyszertárak:-(
Tüneteim ugyanazok, mint máskor mensi előtt, talán több az apró pati, de azt az ünnepek alatti evészeteknek tulajdonítom. Nálad?
A mellem fájdogál.Néha a pocim, de annyira félek hogy megint megjön hogy már simán gondolom hogy azért nem jött eddig mert annyira nem akarom.Tudom hogy hülyeségnek hangzik de már erre is gondoltam.Most nagyon bíznék hogy sikerül bár szettném ha a hőm vissza menne, de hát már ez is jó hogy ma nem esett lejjebb.Félek hogy reggel leesik.
Szerintem lehetett peteérésed, bár nem a legszebb görbe, de itt már olyanokat láttam hogy valami hihetetlen és terhes volt.Szóval ebben sem lehet igazán hinni.Nagyon szorítok.Mindenképp írj holnap!Meg még ma is ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!