Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon volt pé? Még sosem volt...

Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.

Figyelt kérdés

Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(

[link]

2010. jan. 3. 08:36
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve próbálkozunk de sajnos volt 7 hónap után egy méhen kívülim amit eltávolítottak és azóta sem sikerül a baba.Sajnos a méhen kívüli esélye még mindig fenn áll mert az egyik petevezetőm el van szűkülve.De erre nem nagyon gondolok, hogy megint ilyen rossz helyre sikerülhet.remélem mihamarabb sikerül.Majd feljövök hogy mi lett pár nap múlva de a hasfájás nagyon menszire utal meg a mellfájás is.De míg nem jön meg addig bízom a sikerben.Mindenkinek szorítok a babához!
2010. jan. 3. 19:57
 12/44 anonim ***** válasza:
Bocsi, most néztem, hogy nem 30 nap volt a legrövidebb ciklusod, csak egy kommentelő bezavart :-) Lényeg, hogy szerintem is hamarabb kellene megjönnie, (reméljük nem fog!)így korábban is tesztelhetnél. Kb. akkor, mint ahogy írtam az előbb.
2010. jan. 3. 19:57
 13/44 anonim ***** válasza:
Köszi, én is szúrkolok neked és persze mindenkinek aki babát szeretne. Nálunk már több mint egy év. :-(
2010. jan. 3. 20:00
 14/44 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy nektek sem sikerül!Olyan szomorú annyi bánat ért ezalatt az egy év alatt.Annyi mindent kipróbáltam egyetlen vigaszom van hogy végül is egyszer már sikerült.De hogy mi lesz a további sorsom nem tudom.Voltatok már kivizsgáláson?
2010. jan. 3. 20:03
 15/44 A kérdező kommentje:
Te mikorra nem várod?
2010. jan. 3. 20:03
 16/44 anonim ***** válasza:
Még igazából nem. Persze voltam dokinál, de mégcsak hőmérőzés alapján nézte meg a ciklusaimat. A következő mensi első napjaiban kell visszamennem hormonvizsgálatra. Kb. 7-10 nap múlva esedékes a mensi. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény nálad!
2010. jan. 4. 18:42
 17/44 A kérdező kommentje:

Szia.Gondoltam írok hátha megnézed.Szóval tegnap megfáztam, tehát a hőmet nem tudom mérni.A menszim még mindig nem jött meg.Reménykedem hogy nem is fog fáj a mellem meg a pocimba is belefájdul néha.Most ilyen a görbém.Reggel nem mértem mert az este gyógyszert vettem be mert tuti lázam volt.Lehet hogy előtte nap is azért ugrott 2 tizedet mert már délben nem voltam valami fényesen, már bujkált bennem a betegség.Szóval most várok és reménykedem.Majd még visszajövök.Felrakom a görbém.Nem tudom mikor teszteljek elhamarkodni sem szeretném.Szerinted?

[link]

2010. jan. 6. 07:36
 18/44 anonim ***** válasza:

Továbbra is úgy gondolom, hogy 3-4 nap múlva tesztelhetsz. Szúrkolok!!!

Én vasárnap fogok, ha addig nem jön meg, bár az én hőm egyelőre lefele tart :-(

2010. jan. 6. 13:00
 19/44 A kérdező kommentje:
Én is szorítok neked!Nekem még mindig tartja a hőm magát reggel mértem és még mindig 37 de becsülettel meg vagyok fázva tehát sajnos ennek nem lehet hinni.Azt számolgattam hogy ki kellene bírnom szombatig vagy vasárnapig és csak akkor tesztelni.Már sok csalódásom volt és emiatt várok még.Másrészről viszont minél hamarabb tudnom kellene nehogy megint méhen kívüli legyen mert akkor elég nagy gondot okozhat.
2010. jan. 7. 07:22
 20/44 anonim ***** válasza:
Mit szólnál hozzá, ha mindketten vasárnap tesztelnénk? (Ha addig még nem jelentkezik a mensi).Biztosan könnyebben megállnánk, hogy nehogy előbb teszteljünk, ha megegyezünk ebben :-) És talán az még neked sem késő az esetleges probléma miatt. És akkor vasárnap "együtt" sírhatnák. Vagy vígadhatnánk. (vagy együtt a kettőt :-)) Persze nem kötelező, csak egy ötlet :-)
2010. jan. 7. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!