Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.
Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(
Szerintem ha volt, akkor a 12. napon. Hány naposak a ciklusaid?
A két piros pötty azt jelzi, hogy azokon a napokon nem mérted a hődet?
Szia , szerintem is 12-nap lehetett pé, az átlag hődet én szerintem nem jól húzta be, az átlagod, 36,5 és így nem is mentél alá, pár nap múlva kiderül hogy sikerült e kb két nap szerintem , de max 4 nap.
A teák meg nekem egy két nappal kitolták az ovut , most neked is előbb volt , az biztos hogy nem lesz 30-35 napos ez a ciklusod
Köszönöm a válaszokat.Kedves utolsó valóban igazad lehet erre nem is gondoltam hogy nem jól jelölte az alaphőt ez eddig még nem fordult elő.Reménykedem hogy nem jön meg de sajnos görcsölget a hasam, szóval valószínű menszi lesz.Teát nem iszom többet csak hőmérőzök.Dokihoz fordulok ha megjön és elmúlt.Kivizsgáltatom magam.
Sziasztok
Köszi első aranyos vagy hogy biztatsz.Sajnos fájdogál a pocim meg a mellem is.Ez már nagy valószínűséggel menszi lesz.De picit még azért bizakodom hátha mégis baba van a dologban.
Ti akkor mikor tesztelnétek a helyemben?
Számításaim alapján ez nem lesz túl hosszú ciklus.Én a helyedben a legkorábban várható mensi napon (ami nálad a leírtak alapján a 31.nap) vagy esetleg előtte való nap tesztelnék. (hozzáteszem én türelmetlen típus vagyok, nem akarlak arra buzdítani, hogy túl korán tesztelj :-) )
Majd írd meg az eredményt! Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!