Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon volt pé? Még sosem volt...

Vajon volt pé? Még sosem volt ilyen csúnya a görbém. Ha volt akkor jól jelölte a ciklus.hu? Ma reggel és tegnap is menszi görcseim voltak.

Figyelt kérdés

Eddig mindig ittam a cickafarkfű teát+palástfű ciklus második felétől.Most ittam egy pár napig 2 nap elfelejtettem és úgy döntöttem nem iszom tovább.Már több hónapja iszom de baba még nincs.Lassan feladom.:(

[link]

2010. jan. 3. 08:36
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

Szerintem ha volt, akkor a 12. napon. Hány naposak a ciklusaid?

A két piros pötty azt jelzi, hogy azokon a napokon nem mérted a hődet?

2010. jan. 3. 08:57
 2/44 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, még egyszer megnéztem, az is lehet, hogy jól húzta be. Szóval szerintem a két nap közül valamelyik.
2010. jan. 3. 08:59
 3/44 A kérdező kommentje:
Mértem a két piros pöttynél is de mindkétszer bulizni voltunk egyszer bálban egyszer pedig a szilveszter és soká feküdtem le.Ezért úgy gondoltam az érték nem biztos hogy valós.
2010. jan. 3. 09:05
 4/44 A kérdező kommentje:
Átlagban 35 napos szokott lenni előző hónapban 38 volt.Elég változó.Mikor tesztelhetek?
2010. jan. 3. 09:07
 5/44 A kérdező kommentje:
Ja és nem gond hogy néha az alaphő alá esett a hőm.Máskor 37 is szokott lenni.Szerinted?
2010. jan. 3. 09:08
 6/44 anonim ***** válasza:

Szia , szerintem is 12-nap lehetett pé, az átlag hődet én szerintem nem jól húzta be, az átlagod, 36,5 és így nem is mentél alá, pár nap múlva kiderül hogy sikerült e kb két nap szerintem , de max 4 nap.

A teák meg nekem egy két nappal kitolták az ovut , most neked is előbb volt , az biztos hogy nem lesz 30-35 napos ez a ciklusod

2010. jan. 3. 10:16
 7/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Kedves utolsó valóban igazad lehet erre nem is gondoltam hogy nem jól jelölte az alaphőt ez eddig még nem fordult elő.Reménykedem hogy nem jön meg de sajnos görcsölget a hasam, szóval valószínű menszi lesz.Teát nem iszom többet csak hőmérőzök.Dokihoz fordulok ha megjön és elmúlt.Kivizsgáltatom magam.

Sziasztok

2010. jan. 3. 11:14
 8/44 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem is pont az jutott eszembe, ha pár tizeddel lejjebb jelölné az alaphőt, akkor "szebben" nézne ki a görbéd. Sajnos 100%-ra csak egy orvos tudná megmondani, hogy volt-e pé, de azért valószínű, hogy igen! ? ;-)
2010. jan. 3. 11:52
 9/44 A kérdező kommentje:

Köszi első aranyos vagy hogy biztatsz.Sajnos fájdogál a pocim meg a mellem is.Ez már nagy valószínűséggel menszi lesz.De picit még azért bizakodom hátha mégis baba van a dologban.

Ti akkor mikor tesztelnétek a helyemben?

2010. jan. 3. 19:11
 10/44 anonim ***** válasza:

Számításaim alapján ez nem lesz túl hosszú ciklus.Én a helyedben a legkorábban várható mensi napon (ami nálad a leírtak alapján a 31.nap) vagy esetleg előtte való nap tesztelnék. (hozzáteszem én türelmetlen típus vagyok, nem akarlak arra buzdítani, hogy túl korán tesztelj :-) )

Majd írd meg az eredményt! Mióta próbálkoztok?

2010. jan. 3. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!