Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Újdonságot mondok neked azzal, hogy az első menetből is teherbe eshetsz???
Egyébként nem, ha a szombatiból jött össze, akkor még nem mutat semmit a teszt. Ha a hónapban valamelyik korábbi, hasonlóan értelmes védekezéssel létesített aktusból, akkor már lehet kimutatná.
Teszthez 2 hét kell aktustól!
Nyugi, NEM vagy terhes =) ha szombaton volt a sex es hétfőre vartad a verzest már rég nem voltál termékeny szombaton.
Nyilvan van ra esely de nagyon kicsi.
Mindenesetre legyetek ovatosabbak legkozelebb ;)
kicsi az esélye, de lehetnél így terhes (nem mindenkinek hó közepén van peteérése, sőt ritkán előfordul hogy valakinek több peteérése van egy cikluson belül). Ejakuáció után nem letusolni és úgy újra szeretkezni elég merész..a spermák nem halnak el két óra alatt.
de mindegy, kicsi az esélye hogy épp termékeny voltál, viszont a teszt még semmit nem tudna kimutatni, előbb beágyazódik a petesejt, stb... szerintem ezt most már vedd lazán, bármitől késhet, ha mégsem jönne meg a következő menstruációig, tesztelj egyet.
(ui. rendszeresek a ciklusaid? mindig napra pontosan jön meg?)
Nem hinném, hogy terméknye napokon voltál, de ugye teherbe esni mindig megvan az esélye... Mindenestre ezt a módszert én hagyagolnám... Egyszer-kétszer lehet még szerencsétek lesz vele, aztán meg bumm... A gumi nékül beteszi is elég necces, hiszen előváladék... Ha nem ment el WC-re, akkor a húgycsőben is maradhatnak bőven életképes katonák, akik szépen a második menetnél bementelenek az előváladékkal.
Szóval ha most nem lettél terhes, akkor legközelebb már ne így csináljátok. Értem én, hogy gumival rossz, de akkor meg ott a tabletta meg sok más módszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!