Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Mari321 kérdése:

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal szombat reggel szeretkeztünk, és mi úgy csináljuk, hogy egy darabig gumi nélkül és mikor érzi a párom, hogy nemsokára elmegy, föltesszük a gumit és úgy folytatjuk. Miután elment, levette a gumit, és jól megtörölközött. Viszont 1-2 óra elteltével újra szeretkeztünk ugyanezzel a módszerrel. Mivel a két menet között nem ment el wc-re, lehetséges, hogy a hugycsőben maradt némi spermium, ami kijött az előváladékkal? Csak mert hétfőn kellett volna megjönnie, ma már csütörtök, de még mindig semmi. A teszt ilyenkor már kimutatja a terhességet? Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 5. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Újdonságot mondok neked azzal, hogy az első menetből is teherbe eshetsz???

Egyébként nem, ha a szombatiból jött össze, akkor még nem mutat semmit a teszt. Ha a hónapban valamelyik korábbi, hasonlóan értelmes védekezéssel létesített aktusból, akkor már lehet kimutatná.

Teszthez 2 hét kell aktustól!

2014. jún. 5. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, NEM vagy terhes =) ha szombaton volt a sex es hétfőre vartad a verzest már rég nem voltál termékeny szombaton.

Nyilvan van ra esely de nagyon kicsi.

Mindenesetre legyetek ovatosabbak legkozelebb ;)

2014. jún. 5. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

kicsi az esélye, de lehetnél így terhes (nem mindenkinek hó közepén van peteérése, sőt ritkán előfordul hogy valakinek több peteérése van egy cikluson belül). Ejakuáció után nem letusolni és úgy újra szeretkezni elég merész..a spermák nem halnak el két óra alatt.

de mindegy, kicsi az esélye hogy épp termékeny voltál, viszont a teszt még semmit nem tudna kimutatni, előbb beágyazódik a petesejt, stb... szerintem ezt most már vedd lazán, bármitől késhet, ha mégsem jönne meg a következő menstruációig, tesztelj egyet.

(ui. rendszeresek a ciklusaid? mindig napra pontosan jön meg?)

2014. jún. 5. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Nem hinném, hogy terméknye napokon voltál, de ugye teherbe esni mindig megvan az esélye... Mindenestre ezt a módszert én hagyagolnám... Egyszer-kétszer lehet még szerencsétek lesz vele, aztán meg bumm... A gumi nékül beteszi is elég necces, hiszen előváladék... Ha nem ment el WC-re, akkor a húgycsőben is maradhatnak bőven életképes katonák, akik szépen a második menetnél bementelenek az előváladékkal.

Szóval ha most nem lettél terhes, akkor legközelebb már ne így csináljátok. Értem én, hogy gumival rossz, de akkor meg ott a tabletta meg sok más módszer is.

2014. jún. 5. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! A helyzet, hogy január óta megjön minden hónap első hetén, az utolsó 2-3 alkalommal pedig megjött már szépen elsején. Most meg nem.. ezért aggódok. Máskor mensi előtt fáj a fejem, a derekam.. most meg semmi, viszont kajálási rohamok jöttek rám vasárnap éjszaka óta, mára már viszont elmúlt. De négy nap alatt 2-3 kiló fel is jött, vagy ez csak a vér súlya lehet, ami összegyűlt, nem tudom. (de általában ez nálam "természetes" jelenség menses előtt: túlzott éhségérzet, ingerültség... most mindez elmúlt, de mégse jön meg, ezért félek. Viszont 2 éve bulimiás voltam, amikor abból kijöttem, depressziós lettem és pánikbeteg, fél évig szedtem gyógyszereket, amiket magamtól hagytam abba 2 hete, persze fokozatosan. Egy ideig segített is a gyógyszeres kezelés, aztán csak azt vetem észre, mindenhol csak rosszabbul teljesítek: munkahelyen, családban, a zenélésben... A lényeg, hogy az is lehetséges, a gyógyszer megvonása miatt történnek ezek a dolgok.? Egyébként sokkal-sokkal jobban érzem magam, mióta nem szedem a gyógyszereket! Csak butítottak és belassítottak. Szóval nálam a legnagyobb gond, és ami a legjobban bosszant, hogy lehet jelentkeznek terhességi tünetek, de nem tudok különbséget tenni, pl.: a szédülés, rossz közérzet lehet a depresszió miatt is.. ma viszont teljesen jól vagyok, csak úgy ki vagyok csattanva, nem is értem.. és folyamatosan azt érzem, ha terhes lennék, nagyon boldoggá tenne... A barátomat nagyon szeretem, ő engem még annál is jobban, 19 éves vagyok, de bármikor összekötném vele az életem, és támogatóink is lennének, van munkahelyünk, a barátom 25 éves és azt mondta, ha jönnie kell a babának, akkor jönnie kell, nincs mese. :)Úgy érzem ennyi nehéz év után, ez végre boldoggá is tenne, már nem akarok álomvilágban élni, hamis ábrándokat kergetni, csak végre boldog akarok lenni! Bocsánat, hogy sok nem a témához illő dolgot írtam, de valahogy most jó kiönteni a lelkem, mivel most a szerelmem sem tud mellettem lenni, csak hétvégén jön haza és nem tudok/merek senkinek beszélni ezekről a dolgokról. Szóval köszi nektek!
2014. jún. 5. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!