Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan maradjak terhes?

Orchidea3 kérdése:

Hogyan maradjak terhes?

Figyelt kérdés
sziasztok!abban szeretném kérni a tanácsotokat,h hogyan maradjak várandós? teljesen kezdő vagyok ebben a témában,már mint abból a szempontból,h hadjam,h kifojjon a sperma vagy úgy is eljut oda amennyi kell. vagy van póz ami segit ,vagy csak maradjak fekve,mennyi idő után mosakodhatok meg az aktus után? komplett mindenre kiváncsi vagyok! a válaszokért előre köszönet mindenkinek!

2014. jún. 4. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Jézusom, te hány éves vagy? 😅
2014. jún. 4. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
2014. jún. 4. 11:39
 3/14 Költőnő? ***** válasza:

jajjj.... Hát ez alkati és pszichés meg nőgyógyászati sajátosságok komplexuma....

van, aki attól terhes lesz, h ránéznek, mások meg évekig próbálkoznak.

Lényeg, h nem szabad rágörcsölni.

A mosakodás szex után egy tévhit, h befolyásolná, hisz gondolom nem wc kefével nyúl fel az ember kitakarítani magát, ami meg már kifolyt az úgyis mindegy...

Nőgyógyász. Ő sokat tud segíteni.

2014. jún. 4. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
nem számit sem a poz sem az hogy folyik-e. egyészges pároknál jókor való együttlétböl kb 20% az esély a babára. A magyar átlag a 4 hónap amig sikerül. Fontos lenne tudni hogy kb mikor van ovud, olyankor napi egyszer vagy 2 naponta egyszer együtt lenni többször ne. Egyébként az ezekkel kapcsolatos kérdéseidet inkább a gyerekvállalás nevelés topicba ird ki mert ott tudnak többen hozzászolni. a szexualitás topicban inkább tinik vagy fitalok vannak akik még nem tartanak itt. Ha van még kérdésed irhatsz privit is. Mi 5 éve küzdünk babáért ugyhogy elég tájékozott vagyok a témában.
2014. jún. 4. 11:49
 5/14 +bloodred+ ***** válasza:
54%

Én sosem figyeltem, mikor volt peteérésem, nem olvasgattam százalékokról, esélynövelésekről, nem hagytam ki semmit a étrendemből, nem maradtam fekve aktus után, hanem mentem "csorgatni". 4 kerek hónap alatt fogant meg a kisfiam, attól számítva, hogy lekezdtünk próbálkozni.

2-3 naponta legyetek együtt, ha van rá lehetőség, ha minden okés, akkor hónapokon belül, talán rosszabb is esetben 1 év után összejön a baba. Aztán úgyis azt hiszem, hogy 1 év után kezdik a vizsgálódásokat, ha esetleg nem sikerül. Szurkolok, hogy mielőbb összejöjjön.:)

2014. jún. 4. 12:02
 6/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segitséget. és az első válaszolónak irom ,h ezért a buta mondatért nem kellett volna vennie a fáradságot ! :) nem szégyen segitséget kérni,vagy ,h többet tudjon az ember erről a témáról!
2014. jún. 4. 13:16
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
Miért buta az a mondat, hogy hány éves vagy?
2014. jún. 4. 13:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert úgy volt kérdezve,h'Jézusom hány éves vagy?' az,h vki segitséget kér vagy informálódni akar azt szerintem nem beszólva kell válaszolni hanem ha tudok segitek ha nem, akkor nem irok ilyet. ez az én privát véleményem.ez úgy jött le,h ez Úr Isten honnan jött,miket kérdez,mikor szerintem ebben nincs semmi!
2014. jún. 4. 14:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Én elmondom nálunk hogy sikerült, de nem elsőre, de a kérdésedre válaszolva, aktus után nekem a hasra fekvést javasolták mivel a méhem hátrahajló, pisilni legalább 1 órán át nem mentem ki, ha este van az aktus akkor kibírtam reggelig. Mosakodás ott alul nem a legjobb ötlet, vagy reggel, vagy 1 óra múlva ajánlatos. Több féle pózt alkalmazzatok :))
2014. jún. 4. 17:18
 10/14 Manka68 ***** válasza:
66%

A mosakodás a fekve maradás, póz nem számít semmit, még akkor sem, ha hüvelyöblítést végez aktus után a nő. Pedig milyen kényelmes lenne, nem kellene fogamzásgátlót szedni, gumit húzni, ha nem szeretnénk teherbe esni. :-)

Ha csak most kezdtek hozzá, egyszerűen szeressétek egymást amikor jól esik. Meg akkor is, ha süt a nap. :-)

2014. jún. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!