Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan maradjak terhes?

Orchidea3 kérdése:

Hogyan maradjak terhes?

Figyelt kérdés
sziasztok!abban szeretném kérni a tanácsotokat,h hogyan maradjak várandós? teljesen kezdő vagyok ebben a témában,már mint abból a szempontból,h hadjam,h kifojjon a sperma vagy úgy is eljut oda amennyi kell. vagy van póz ami segit ,vagy csak maradjak fekve,mennyi idő után mosakodhatok meg az aktus után? komplett mindenre kiváncsi vagyok! a válaszokért előre köszönet mindenkinek!

2014. jún. 4. 11:31
1 2
 11/14 ketteske ***** válasza:
lehet, hogy az első csak a helyesírásod miatt kérdezte a korod.
2014. jún. 4. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem is hátrahajló méhem van!

Konkrétan tudom, melyik volt az az együttlét amiből megfogant a fiam:

Kutya póz! nem igazán kedvelem, és mondjuk 15 alkalomból egyszer ha rá lehet venni erre, de akkor épp így csináltuk, és az is tény, hogy hason fekve maradtam egy jó 20 percig utána.

Azt ugye nem tudhatom, hogy ha akkor épp valamit máshogy csinálunk akkor is sikeres lett volna-e ez az együttlét...

Sok sikert! :)

2014. jún. 4. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez sokakat foglalkoztat,többek között engem is.És ha tudnánk,nem lenne ez a fórum :)
2014. jún. 4. 22:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! Sokat segitettetek! :)
2014. jún. 5. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!