Nem védekezünk babát szeretnénk, de már sok teszt nem jött össze. Most szédültem egésznap, hánytam, éhes vagyok aztán nem néha még belém is nyilal. Terhes lehetek?
Ha 3 hetesnek érzed magad, akkor kb. még egy hét van menziig és kb egy hete volt az ovud, így a beágyazódás csak most zajlik, ha sikerült. Így érted? Mert akkor én várnék mindenképpen amíg nem jön meg a menzid. Főleg, hogy írtad, hogy sok negatív tesztet csináltál már.
A tünetek meg annyira különbözőek lehetnek. PL. nekem SEMMI tüónetem nem volt, csak kiamardt a menzim. De valaki a menzi előtt érzett tüneteket érzi, és azt gondolja terhestünetnek, mert a terhestünet meg a menstruációt jelző tünetek (mellfeszülés, hasszurka) sokszor teljesen azonosak.
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de sztem nagyon rágörcsölsz a dologra. Attól függetlenül, még lehetsz terhes, nem azért írom.
De ha már most ilyenen gondolkodsz a mensi előtt kb. egy héttel... várd meg legalább míg késik egy-két napot.
Nálam pl. teljen tünetmentes volt az elején. 7. héttől volt nagyon hányingerem, hánytam egészen a 13. hétig.
Más miatt is lehetnek ugyanezek a tüneteid.
A tesztek többsége is egyébként, még ha terhes is lennél, nem biztos, hogy kimutatná a terhességedet. Próbálj, ne erre gondolni, bár tudom, hogy hihetetlen nehéz. :(
Szurkolok neked, hogy az legyél :) Ha mégsem, majd úgyis összejön :)
Szia!
Menses előtt egy héttel ezek biztosan nem terhes tünetek. Persze ettől lehet a teszted pozitív MAJD nemvárt idejétől kb.
Nekem egyébként ezek a tünetek a rosszabbodó inzulin rezisztenciát mutatták. Jellemzően ebben a ciklusidőszakban, amiben most te is vagy.
Persze ez nem jelenti azt, hogy neked is az van, egy csomó dolog okozhat ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!