Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS nagyon félek! Lehetek terhes?

SOS nagyon félek! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van barátom és már 4x lefeküdtem vele. Legutóbb mikor együtt voltunk (az előző menzeszem óta a 19. napon-vagyis elvileg már nem volt peteérésem) párszor betette óvszer nélkül egy rövid ideig aztán már használtunk gumit. Most viszont holnap kéne megjönnie, de már mindent megtettem hogy előbbre hozzam mert előbb is szokott megjönni (csináltam felüléseket, forró vízben fürödtem, teát ittam, melegítő párnát használtam) és még mindig semmi. Lehetek terhes? Sajnos a szüleim nem tudnak róla hogy mi már lefeküdtünk, szóval ha van megoldás akkor csak a végső esetben szólnék. Kérlek segítsetek!!

2014. jún. 2. 19:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%
A menstruációd 19. napja simán lehet ovuláció, gratulálok, hogy ilyen felelősségteljes vagy. Azt nem lehet pontosan kiszámolni. Lehetsz terhes.
2014. jún. 2. 19:04
 2/32 anonim válasza:
100%
Tippelhetünk, de hatásosabb lenne, ha vennél egy terhessègi tesztet. Dmben is kapható, 1000 Ft alatt.
2014. jún. 2. 19:05
 3/32 anonim ***** válasza:
78%
Hát gratulálok a felelőtlenségért! Az egy dolog h az aktusra gumit húztatok, de előváladékban is lehet életképes hímivarsejt. Bár ritka az esély erre, de azért ennyire nem kéne meggondolatlanul viselkedni.
2014. jún. 2. 19:06
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Védekezni kellett. vegyél tesztet. De szerintem még várjál vagy 3-4 napot. ha addig semmi utánna kezdjél gondolkodni.
2014. jún. 2. 19:06
 5/32 anonim ***** válasza:
Első vagyok, hopsz, ciklusod 19. napján-t akartam írni :D
2014. jún. 2. 19:07
 6/32 A kérdező kommentje:
kicsit kezdtem már érezni hogy feszül a hasam, és van folyásom is. ezek lehetnek a menstruáció előjelei?
2014. jún. 2. 19:10
 7/32 anonim ***** válasza:
27%

Remélem terhes vagy, aztán majd kaparnak, ha annyira felelőtlen voltál, hogy nem tudtatok volna gumit húzni már az elején.

Felelőtlen idióták.

2014. jún. 2. 19:10
 8/32 anonim ***** válasza:
62%

ajj miért nem tudlak sajnálni....

már szánalmasak a mai lányok...

16/F

2014. jún. 2. 19:12
 9/32 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok azzal hogy felelőtlen voltam, és soha többet nem követem el ezt a hibát! de bármennyire is bánom nem tudom visszafordítani! csak kérlek segítsetek :(
2014. jún. 2. 19:14
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Miben tudunk segíteni?

Igen, lehetsz terhes. Ha valaki terhes, akkor mielőtt meg kellene egyébként jönnie a mensesének, ugyanúgy fáj az alhasa, stb.

Sőt, sok nő terhesen is menstruál pár hónapig.

Szóval vegyél tesztet!

2014. jún. 2. 19:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!