SOS nagyon félek! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van barátom és már 4x lefeküdtem vele. Legutóbb mikor együtt voltunk (az előző menzeszem óta a 19. napon-vagyis elvileg már nem volt peteérésem) párszor betette óvszer nélkül egy rövid ideig aztán már használtunk gumit. Most viszont holnap kéne megjönnie, de már mindent megtettem hogy előbbre hozzam mert előbb is szokott megjönni (csináltam felüléseket, forró vízben fürödtem, teát ittam, melegítő párnát használtam) és még mindig semmi. Lehetek terhes? Sajnos a szüleim nem tudnak róla hogy mi már lefeküdtünk, szóval ha van megoldás akkor csak a végső esetben szólnék. Kérlek segítsetek!!2014. jún. 2. 19:03
21/32 anonim válasza:
Gratulálok! Annyi eszed van, mint amennyi látszik. Vegyél tesztet es abból világosan kiderül.
22/32 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes, de szerintem nem vagy az, nyugi!
23/32 anonim válasza:
Írd majd meg, mi újság veled. 24/L
24/32 A kérdező kommentje:
Ma többször éreztem hogy görcsöl a hasam. Csináltam az Aviva tornát, és azóta tényleg mintha kicsit másabbul éreznék. Nagyon reménykedek hogy meg fog jönni!
2014. jún. 3. 16:26
25/32 anonim válasza:
Aki itt védi ezt a kis zsenipalántát, annak annyit, hogy azért az ilyen fajta felelőtlenségnek egy kicsit komolyabb következménye lehet, minthogy mondjuk nem készül a matekdogára. Ha ebből terhesség lesz, nem az a szerencsétlen embrió tehet róla, hogy ők ketten ekkora balfékek.
26/32 anonim válasza:
szerintem megértette...most... persze ez nem jelenti azt, hogy nem fog elofordulni mégegyszer.nem csak vele, hanem még nagyon sok fiatallal. Itt kioktatni oket màr késo. Otthon kellene hallgatni a szulore vagy odafigyelni a suliban.
Na de remélhetoleg legalàbb ez az egy lànyka felfogta, hogy nagyon el lehet szurni... legalàbbis remélem.
27/32 anonim válasza:
ja és az aviva be fog vàlni. Ma este még csinàlod, veszel egy forro furdot utàna, és talàn holnapra meg is jon...
29/32 A kérdező kommentje:
Ma megjott es nagyon orultem. Soha tobbet nem kovetem el ezt a hibat es vigyazni fogok magamra.
2014. jún. 5. 11:55
30/32 A kérdező kommentje:
Viszont a rosszakaróimnak üzenném, hogy ennyit arról hogy az emberek kitartanak egymás mellett és segitenek egymáson... akik viszont tanácsot adtak és segitettek azoknak nagyon szépen köszönöm!
2014. jún. 5. 12:00
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!