Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS nagyon félek! Lehetek terhes?

SOS nagyon félek! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, van barátom és már 4x lefeküdtem vele. Legutóbb mikor együtt voltunk (az előző menzeszem óta a 19. napon-vagyis elvileg már nem volt peteérésem) párszor betette óvszer nélkül egy rövid ideig aztán már használtunk gumit. Most viszont holnap kéne megjönnie, de már mindent megtettem hogy előbbre hozzam mert előbb is szokott megjönni (csináltam felüléseket, forró vízben fürödtem, teát ittam, melegítő párnát használtam) és még mindig semmi. Lehetek terhes? Sajnos a szüleim nem tudnak róla hogy mi már lefeküdtünk, szóval ha van megoldás akkor csak a végső esetben szólnék. Kérlek segítsetek!!

2014. jún. 2. 19:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem miért kell ennyire támadni... Mintha mindenki olyan tökéletes lenne!! Igen felelőtlen döntés volt így bele kezdeni az aktustba de nem feltétlen vagy terhes! Ha nem jön meg akkor vegyél egy tesztet! De beszélj a szüleiddel! Vagy legalább is kettőjük közül azzal aki megértőbb!!! Ha nem vagy terhes tedd össze a kezed aztán többé meg ne forduljon ilyen a kis fejedbe!!
2014. jún. 2. 19:26
 12/32 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy terhes, nyugalom! Egy kicsit hatékonyabb védekezés ezzel együtt nem ártana.
2014. jún. 2. 19:37
 13/32 A kérdező kommentje:
jaj istenem köszönöm! köszönöm hogy védtek és a tanácsokat is! még vannak megértő emberek :)
2014. jún. 2. 19:44
 14/32 anonim ***** válasza:
65%
Nincs mit! Egyébként meg ne idegeskedj! Attól is késhet ha ideges vagy! Szóval nyugi!
2014. jún. 2. 19:50
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem lát beléd, se az aki szerint terhes vagy, se az aki szerint nem.

Ha nem jön meg a mensesed, vegyél egy terhességi tesztet (a legolcsóbb dm-es teljesen megfelel).

Ha állandó a barátod, és óvszer nélkül akarsz vele lenni, akkor beszélj anyukáddal és írassatok fel fogamzásgátlót. De azt vedd figyelembe hogy a fejlődő szervezetednek jobb ha óvszert használtok. Akkor viszont a barátod ne tegye be egy centire se, meg egy pillanatra se.

2014. jún. 2. 19:52
 16/32 anonim ***** válasza:
51%
Itt sajnos, ha terhes vagy a gyerek issza meg a levét. Őt megölöd te meg éled tovább a felelőtlen kis gyerek életed. Gratulálok, igazán felnőtt vagy a szexhez, de akkor vállald a következményeket is és nyíltan állj a szüleid elé, mond el hogy lehet terhes vagy. Barátnőm pont így járt mint te, múlt hónapban szült,de szerencsére ő már nem gyerek.
2014. jún. 2. 20:29
 17/32 anonim ***** válasza:
Igen mint ahogy már írtam beszélj a szülőkkel mert ha mégis teherbe estél bármi lesz a gyerek sora kelleni fognak hozzá....
2014. jún. 2. 20:31
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy LEHET-E terhes.

LEHET.

Nyilván sokkal nagyobb az esélye annak, hogy nem az, de azt nem állíthatja biztosra senki, hogy valóban NEM az.

Szóval, LEHET.

2014. jún. 2. 20:48
 19/32 anonim válasza:
ha elorebb akarod hozni a menstruaciot csinald az aviva torna "meghozo gyakorlatat". nekem mindig bejott! es ha megjon, megnyugodhatsz.
2014. jún. 2. 22:05
 20/32 anonim ***** válasza:
Majd azért írd meg mi a helyzet.
2014. jún. 3. 08:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!