Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem, túl fogja élni...

Teherbe estem, túl fogja élni ezt a kapcsolatunk? (bővebben)

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, kérlek olvassátok el.

21éves vagyok, a barátom pedig 22. Három éve vagyunk együtt és nagyon nagyon szeretjük egymást. Volt április elején egy kisebb válságunk, nagyon sokat veszekedtünk, és úgy döntöttünk megpróbáljuk egymás nélkül. 3 hétig voltunk külön, ez az idő alatt rájöttünk hogy mindennél jobban szertjük egymást, nem tudunk egymás nélkül élni... Viszont most jön a rosszabbik része. Azt hiszem terhes vagyok. Holnap reggel fogunk tesztet csinálni, 5napja késik a mensturációm, szúrós alhasi fájdalmaim vannak, fáradtság, hányinger,tehát tipikusan az első jelek. Nem akarom megtartani, ez biztos, el lehet ítélni, de ha felnevelek egy gyereket azt biztos anyagi és érzelmi háttérrel szeretném tenni, most pedig csak egy főiskolás diák vagyok.. Tehát a kérdésem az lenne hogy volt már valaki ilyen helyzetben? Egy ilyen dolog megerősítette, vagy inkább tönkretette a kapcsolatotokat?

Kérlek titeket, hogy az ócsárló kommenteket inkább le se írjátok, én is tudom hogy hibáztunk.....

2014. máj. 31. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teszteltél????
2014. jún. 1. 08:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Teszteltünk, negatív lett, de keddre kaptam időpontot a nőgyógyásznál, mert félek attól hogy még túl korai volt a teszt.

Kedves 10-es, senki nem mondta,hogy meg van nyugodva a lelkiismeretünk, mindketten rohadtul ki vagyunk bukva.. És igen, mint te is írtad, szeret és törődés kell egy kisbabának, és biztos háttér amit úgy érzem nem tudnék megadni neki még. És miért bírálod azért az ötödik válaszolót, mert magából indul ki,ezután pedig te is épp ugyan azt teszed?

2014. jún. 1. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert ő általánosított, hisz nem minden 21-22 éves csak "dugni" akar!..
2014. jún. 1. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak a stressztől, fáradtságtól érzed magad rosszul? Neked nincs most vizsgaidőszakod? Én kb. az összes vizsgaidőszakom alatt produkáltam ezeket a tüneteket. Az utolsó vizsgám után néhány órával mindig megjött. Ha kedden mégis azt mondja a doki, hogy terhes vagy, akkor szerintem beszéljétek át újra ezt az abortusz dolgot. Egymás között is gondoljátok végig újra a megoldási lehetőségeket, és üljetek le a szülőkkel is beszélni. Néha nem mondanak hülyeséget az öregek, sőt, néha kifejezetten hasznosat is tudnak mondani. Hátha mégis lesz valami más megoldás. Nem lebeszélni akarlak az abortuszról, mert lehet, hogy a jelen helyzetben ez a legkevésbé rossz megoldás, csak azt javaslom, hogy ha már biztos, hogy növekszik benned egy élet, akkor gondoljátok át újra.
2014. jún. 2. 07:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Szerencsre "sikeresen" vegzodott a tortenet,es nincs bebi.:) Viszont en folyamatosan kivizsgalasra jarok,mertezar a 13.nap es mrg mindig nem jott meg,sajnos nemtudni mirol:/
2014. jún. 7. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!