Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egyutt vagyok a pasimmal 1...

Egyutt vagyok a pasimmal 1 eve, es meg sexualis kapcsolatunk nem volt. Szuz vagyok, lefekudnek vele de felek hogy nehogy teherbe esek, talan azert mert sok szomszed ismerosom 17-18 eves koraban teherbe estek. Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
használjatok gumit
2012. márc. 31. 09:08
 2/7 A kérdező kommentje:
gumival is felek, ismerek esetett ahol elszakadt a gumi
2012. márc. 31. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit, mit...

Használjatok bármilyen eszközt a fogamzásgátlásra, akár óvszert, akár tablettát, akár hüvelygyűrűt, kúpot, vagy bármi mást.

Aki rendesen használja ezeket, (jól húzza fel a gumit, nem össsze-vissza kapdossa a tablettát), az nem fog nyakra-főre teherben maradni.

Csak az, aki beveszi az olyan dumákat, hogy majd vigyázok. Meg aki azt hiszi, hogy egy-egy menet gumi nélkül is belefér, mert "velem ilyen úgyse eshet meg".

Te pedig fogadd el, hogy nem szexelni fogsz, hanem technikai értelemben gyereket csinálni. Az egy dolog, hogy élvezet, és az élvezet miatt akarod kipróbálni, de a gyerekcsinálásban minden esetben benne van a pakliban, hogy tényleg lesz is belőle gyerek.

Nincs rá sok esély, de egy csekélyke MINDIG van.

Egyébként nyugodtan kérdezz rá anyádnál, ha egy éve együtt vagytok, és még csak most akartok egymással lefeküdni, szerintem nincs az a vaskalapos mama, akivel ne lehetne erről a kérdésről beszélni.

Nyugodtan beszélj vele arról, hogy nagyon félsz attól, hogy teherbe esel, és egy jó beszélgetés után könnyebb lesz.

16 évesen azért ekkora félelem, mert senkinek nincs mersze úgy oda állni a szülők elég a gólyahírrel, hogy sejtelme sincs, mi lesz a reakció.

Egyébként így az ősök is legalább tudják, hogy ti védekeztek rendesen, amúgy a fogamzásgátlásra is tőlük kell pénzt kérnetek.

32N

2012. márc. 31. 09:13
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsot, anyukamal is megbeszeltem, o is ezt mondta, hogy vedekezzek, es akkor nem lesz semmi gond, de neki szegyelem elmondani hogy emiatt nem tudom elengedni magam es akkor meg faj ha nem vagyok felizgulva, ellazulva ..
2012. márc. 31. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

ne görcsölj már ezen ennyit

használjatok óvszert, ha az mégis elszakadna akkor majd rohantok venni esemény utáni tablettát

Akik azt mondják, hogy gyógyszer és óvszer mellett estek teherbe azoknak a 99% hazudik és csak szépíteni akarja a dolgokat, mert szégyenli bevallani, hogy nem is védekeztek

Én és több millió nő sem estünk teherbe éveken át védekezés mellett. Ne félj már ennyire a szextől

2012. márc. 31. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem még várj vele,16 évesen fiatal vagy hozzá,akkor is fiatal lennél ha már 2 éve vagytok együtt..

Várj vele,és amikor már nem fogsz félni,vagyis tényleg érett leszel hozzá,akkor feküdj le vele!

2012. márc. 31. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
igyatok előtte egy kis bort az is segít. ne annyit hogy részegek legyetek, csak annyit amitől ellazulsz. én is érzem magamon amikor többet beszélek, de még nem vagyok részeg, ha nem is ittál alkoholt edig még akkor is észre fogod venni hogy mikor jött el ez. húzza fel a barátod a gumit és mehet is nem lesz baj. több milióan használnak gumit akár hetente többször is és nincs baj egyiküknél sem. nem pont veled fog megesni, csk gumi nélkül ne rakja beléd és nem lesz baj.
2012. ápr. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!