Hogyan tudnám rá venni arra hogy legalább szexuális kapcsolatunk legyen?
Figyelt kérdés
5 hónapig kavartam (ujjazgatás, szopás, stb..)egy pasival. Én még szűz vagyok, viszont halálosan beleszerettem. Bevallása szerint ő nem szerelmes. Azóta én nem is kerestem, mert még szüntet akarok. Át akarom gondolni ezt az egészet. Szeretném vele legalább ezt a kapcsolatot, viszont nem tudom hogyan vegyem vagy vezessem őt rá erre. Félek h azt mondja hogy ő már ezt sem akarja. Én nem akarok újra pofára esni. Segítsetek mivel tudnám meggyőzni hogy nekem ebből nem lesz semmi bajom és hogy én tisztába vagyok a következményekkel és minden mással. (Mert ez így is van.. Pár mondatból úgysem ismertél meg, azonban kérlek bízz bennem és segíts!!) Nagyon fontos lenne:(2011. júl. 9. 17:40
1/12 anonim válasza:
elég könnyen: áthívod, levetkőzöl azt annyi. sztem magától is rájön, h mit szeretnél.
2/12 anonim válasza:
Nevetséges, mai fiataloknál a kavargatás :
5 hónapig kavartam (ujjazgatás, szopás, stb..)
De nem szerelmes, hol az erkölcs?
3/12 anonim válasza:
Először is azt mondanám, hogy nagyon bamba vagy, de azt csinálsz amit akarsz. A második, hogy tuti megb*sz, ha hagyod magad.
4/12 anonim válasza:
Hmmm... azt írod h tisztában vagy a következményekkel, de úgy látom mégsem veszed komolyan. Gondolj bele hogy ha folytatjátok ezt a "csak szex és más semmi" kapcsolatot, aztán ő később beleszeret egy lányba és otthagy, mennyire nagyon fog fájni neked, ha már ezt is csak nehezen viseled hogy most visszautasít :S:S
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom és most is nagyon rossz. De ott van az a két betű a 'ha'. És mi van ha- esetleg - azért mert lefekszem vele, szorosabb lenne a kapcsolatunk?
2011. júl. 9. 17:57
6/12 anonim válasza:
hogy lenne szorosabb vele a kapcsolatod?
csak a szex miatt nem fog beléd szeretni!!!!
nőjj már fel!
de elég gáz, hogy tudod, h nem is szeret és mégis megteszel neki mindent... na m1 hagyjuk
mai fiatalság
7/12 anonim válasza:
Ne akard már főleg a szüzességedet egy ilyen 'ha" kapcsolatra beáldozni, ő sem normális, ha ilyet kért tőled! Felejtsd el, kizárt!
8/12 anonim válasza:
A szerelem és a szex két külön dolog! A kettő együtt véve lesz szeretkezés, de te csak szexelni akarsz vele. Hol ebben a szerelem az ő részéről? Mert felöled van, de te is csak szexként fognád fel ahogy ő. Nincs "ha" és nem is lesz "ha".
9/12 anonim válasza:
Ezzel bebizonyítottad, hogy nem tudod, mibe mennél bele.
10/12 Funktasztikus válasza:
Höhh ugy létszik nem ismered a pasi elvet...nekünk nem kell olyan nöö aki csak csettintünk és jön az olyat csak egy riba.ancnak tartjuk az olyanba tudunk bele szeretni pl aki nem azt csinálja mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!