Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem, túl fogja élni...

Teherbe estem, túl fogja élni ezt a kapcsolatunk? (bővebben)

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, kérlek olvassátok el.

21éves vagyok, a barátom pedig 22. Három éve vagyunk együtt és nagyon nagyon szeretjük egymást. Volt április elején egy kisebb válságunk, nagyon sokat veszekedtünk, és úgy döntöttünk megpróbáljuk egymás nélkül. 3 hétig voltunk külön, ez az idő alatt rájöttünk hogy mindennél jobban szertjük egymást, nem tudunk egymás nélkül élni... Viszont most jön a rosszabbik része. Azt hiszem terhes vagyok. Holnap reggel fogunk tesztet csinálni, 5napja késik a mensturációm, szúrós alhasi fájdalmaim vannak, fáradtság, hányinger,tehát tipikusan az első jelek. Nem akarom megtartani, ez biztos, el lehet ítélni, de ha felnevelek egy gyereket azt biztos anyagi és érzelmi háttérrel szeretném tenni, most pedig csak egy főiskolás diák vagyok.. Tehát a kérdésem az lenne hogy volt már valaki ilyen helyzetben? Egy ilyen dolog megerősítette, vagy inkább tönkretette a kapcsolatotokat?

Kérlek titeket, hogy az ócsárló kommenteket inkább le se írjátok, én is tudom hogy hibáztunk.....

2014. máj. 31. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Ez nagyon személyiség függő, ezt neked ennyiből senki nem fogja tudni megmondani.

Én személy szerint biztos nem tudnék, olyan nővel élni családot alapítani akinek volt abortusza nem, hogy az én gyerekemmel. Szóval ember függő.

2014. máj. 31. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Ha a párod is felelősen gondolkodik, akkor az abortuszt ő is helyesnek fogja tartani. Egy gyerek vállalásához kellenek a megfelelő feltételek is.
2014. máj. 31. 19:35
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen, a baratom is ugy gondolja,hogy az abortusz mellett kell dontenunk. Lehet, hogy rosszul tettem fel a kerdest, tehat itt a hangsuly azon lenne hogy elbir-e egy ilyen szornyu tenyt a kapcsolat!? :(

Koszonom a valaszokat!

2014. máj. 31. 20:08
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, hibáztatok. De ezen már most nem lehet változtatni. Érzelmi érzékenységtől függően különböző mértékben, de egész életetekre belétek ég majd az abortusz ténye. Hogy a kapcsolatotok mit bír ki, ti tudjátok. Jobbak az esélyek akkor, ha mindketten egyetértetek, hogy ez a helyes megoldás. De az abortusz még abortusz marad. Nem tudni, utólag ki-mit fog érezni, hogy dolgozza fel. Sokat fogtok tanulni egymásról, az biztos. Hogy mi lesz a jövőben, senki nem tudja megmondani.
2014. máj. 31. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Sokkal jobban fog téged tisztelni a srác, amiért nem törted derékba az életét egy elkapkodott szex miatt... Hagyd a romantikus családalapîtós gondolatokat, egy 22 éves fiú nem azért dug, hogy gyereke legyen, és a háta közepére nem kívánná a felelősséget!
2014. máj. 31. 22:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! Remeljuk igy lesz:(!
2014. máj. 31. 22:48
 7/15 anonim ***** válasza:

szia, szerintem ez egyéni, ahogy írták korábban nem tudni kibol mit vált ki...en tudok olyan parrol, akik17-18éves koruk körül éltek át, már 30túl vannak, még mindig együtt, azota mar eskuvo is volt, gyerek is lett. ..mi viszont a férjemmel tuti nem bírtuk volna utána tovább. ..mikor nálunk kiderült, h állapotos vagyok (23évesen, még nem vtunk házasok) egyértelmű volt mkettonknek, h megtartjuk..Ő később mondta el, hha abortuszt akartam volna, nem bírt volna tovább velem maradni...ugyanezt éreztem én is forditva, mi mketten nagyon ellene vagyunk, így mondjuk számunkra nem volt nehéz döntés.

Nektek viszont szurkolok, h mégse légy terhes, csak vaklárma legyen, ha meg mégis, akkor kitartást

2014. jún. 1. 00:00
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

"Sokkal jobban fog téged tisztelni a srác"

Persze főleg amikor x év múlva megszületik a közös gyerekük,és tudatosul benne hogy már lenne egy ilyen gyerekük.

Azért álszenteskedni sem kell,nem hiszem hogy kérdezőnek arra lenne szüksége.

2014. jún. 1. 00:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2014. jún. 1. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Elolvastam a kérdést,kommenteket...sajnálom de nem tudom magam visszafogni. Undorító hogy egy "tudom hibáztunk" kijelentéssel le van tudva egy baba élete,és meg van nyugtatva a lelkiismeretetek.. ha nem védekeztek, tudtátok hogy terhes lehetsz, felelőtlenek vagytok, és ne is haragudj de ne beszélj komoly kapcsolatról.

5-ös, ne magadból indulj ki!

párom 22 én 21 vagyok. 2 lányunk van, 2 éves a nagy és 6 hetes a pici. Mindketten akartuk, bevallom nem úszunk a pénzbe, de semmiben nem fognak hiányt szenvedni, egyébként sem attól lesz boldog egy gyerek ha mindent megkap. Tudod a játékok mellé nagyban kell a szeretet a törődés, mert vehetsz neki egy rakás játékot, csak épp lehet hogy egy közös rajzolást anyával apával jobban élvezne! És igen fiatalon is lehet gyereket vállalni felelősségteljesen, hisz a családalapítás nem korfüggő!

2014. jún. 1. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!