Mikor eshetek teherbe?
Sya! Ha valaki nem szedi a tabit legalabb 3 honap kell mire kiurul a szervezetebol!
En szeptembertol nem szedtem a bogyot es 2 napja derult ki hogy 5 hetes 5 napos terhes vagyok! :) szoval ennyit kellett varnom hogy babam legyen. :)
Szoval ne ijedj meg ha nem fog egybol ossze jonni a teso. Mondjuk minden nonek mas a szervezete.
Egy jo tanacs! (nem kell megfogadni)ha nem jonne ossze a babo egy ev utan akkor menj dokihoz vizsgalatra.
Remelem hogy ilyen nem fog tortenni. :)
Nem lesz baja a babanak. Mint irtam kiurul a szervezetedbol addigra.
De javitsanak ki ha nem igy van.
Egy barátnőmnek azt mondta a nőgyógyásza, hogy ha tesót szeretnének, rögtön a gyógyszer abbahagyása után próbálkozzanak. Az első hónapban sokkal nagyobb az esély babára.
Ezen az oldalon is nem egy, nem kettő esetet olvastam, amikor gyógyszer elhagyása után rögtön összejött a baba.
Szerintem beszélj az orvosoddal, ha nem vagy biztos a dologban. DE véleményem szerint nem kell várni.
Nem kell már várni a gyogyszer után, hiszen azonnal kiürül. Nem véletlenül kell folyamatosan szedni és akár egy db gyógyszer kihagyás is terhességhez vezethet.
Régen valószínű a nagy hormon miatt kellett várni, de ma már nem kell. Van aki amúgy gyógyszer mellett lesz terhes, és semmi gond. Persze nem ez a normális, csak azért írom, hogy nem kell várni.
De amúgy azért kell a tabit pótolni legkésőbb 12 órán belül, mert kimegy a hatása. Szóval nagyjából 36 óra alatt kiürül, főleg ezek a modernebb, alacsony hormontartalmú készítmények.
Úgyhogy nem muszáj várni egyáltalán. És a bébinek se lesz semmi baja, ha megfogant az első tabimentes hónapban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!