Eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves lány vagyok. Nagyon szeretnénk kisbabát a barátommal.. Az lenne a kérdésem, ha utoljára ápr. 24-én jött meg, 28 naposak a ciklusaim és máj. 8-án lesz ovuláció, akkor mekkora az esély arra, hogy teherbe esek ha még ma ágyba bújunk? :) Légyszi csak normális válaszokat adjatok. Előre is köszönöm :)
L/22
2014. máj. 4. 10:51
1/11 anonim válasza:
Nagyobb esély lesz rá, ha nem csak ma, hanem minden nap ágyba bújtok ovulációig, de bár 2 naponta mától számítva. Igaz, hogy 4-5 napig is életképesek a spermák, viszont az esély sokkal kisebb, ha csak ma szeretkeztek, de a további napokon meg nem.
2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
azaz igazság, hogy mostanában csak hétvégén tudunk találkozni...ovuláció után 2 nappal mekkora az esélye?
2014. máj. 4. 11:01
3/11 anonim válasza:
Ovuláció után már elvileg nincs esély, de extra peteérés (orgazmustól) bármikor bekövetkezhet, akkor viszont újra esélyes.
4/11 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy május 8-án lesz az ovulációd? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, egyszer a naptár szerinti ovuláció előtt egy héttel, egyszer utána egy nappal estem teherbe. Mindig van esély terhességre, legyetek együtt, amikor csak tudtok.
5/11 A kérdező kommentje:
igen 8-án :) kiszámoltam, és neten is megnéztem :) mindegy is, csak sikerülne :)
2014. máj. 4. 11:22
6/11 anonim válasza:
Az, hogy mit számolsz és mit számol az egyik netes oldal nem jelent semmit. A biztos az ovu teszt és az ovulációs jelek pontos figyelése.
7/11 A kérdező kommentje:
értem. Köszönöm a válaszokat :) Majd meglátjuk, remélem összejön!!
2014. máj. 4. 11:34
8/11 anonim válasza:
Tudom nem ez volt a kérdés, de ha csak hétvégén tudtok találkozni, akkor ezek szerint nem is laktok együtt, a babát is csak hétvégén fogjátok közösen nevelni?
9/11 anonim válasza:
Na az én párom külföldön dolgozott, így peteérés után 2-3 nappal tudott hazajönni. 28 naposak voltak a ciklusaim, gondoltam jól lekéstük... Háát 1-2 hét és a kezünkbe lesz a kiscsaj :D Nincs lehetetlen ;)
10/11 anonim válasza:
biztos hogy párod is szeretné a babát??? ha nem laktok együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!