Teherbe eshetek menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
tnap csak vércseppek voltak es mellette elég sok tojásfehérje szerű nyak is folyt lehet h most van peteeresem? A mellem is nagyon érzékeny es szurkál a hasam is.Szerintetek teherbe eshetek most is ha próbálkozunk?2014. ápr. 16. 19:35
1/4 anonim válasza:
VALAMENNYI ESÉLY VAN RÁ DE AZÉRT NEM SOK.
2/4 anonim válasza:
Nekem mensi utolsó napján fogant a fiam. Rendszeres 28 napos ciklusom volt és 6. napon fogant, még kis vérzésem is volt, csak elszaladt velünk a ló :) Mai napig nem értem, hogy csinálta :) szóval igen.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is szinte mindig 28 29 napra megjön most is 29 napos volt es t nap meg próbálkoztunk is egyszer hátha mert olyasmi nyálkás valami volt mint mikor peteeresem van hatja sikerült. Koszi a válaszokat. Tudtok valami hatasos módszert vagy teát ami segít h könnyebben teherbe tudjak esni 3 hónapja próbálkozunk mindig időben de meg mindig nem sikerült a baba.van valami jó ottlétetek? valaki ismeri a jónás módszert?
2014. ápr. 16. 19:54
4/4 anonim válasza:
Füves Gyuri bácsi teáját próbáld meg neten keress rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!