Volt köztetek már valaki, aki az elmaradt menstruáció és a pozitív teszt után sem érzett semmi különöset?
Sokan írják, hogy éreztek hasszurkálást, görcsöket, puffadást, szédülést és hasonlókat. Én ezzel ellentétben semmit sem érzek még! Szerintetek ez mit jelenthet?Jelenthet rosszat is?
Köszi a válaszokat! :D
Örülj neki!Èn sem èreztem semmit. :)
De mèg kèsöbb sem voltak rosszullèteim sem hànyinger sem soha.Csak ha autóban ültem,vagy nagyon büdit èreztem akkor.
ÉN!
6 hetes vagyok, 2. babával, de semmit nem érzek. Volt egy kis mellfeszülés az elején, de már semmi. Hasszurka sem, pedig az 1. babánál volt. De hányinger sem akkor, sem most. Éppen a mai napig idegeskedtem a pozitív teszt ellenére, hogy vajon nem-e méhen kívüli, vagy nem fejlődik rendesen, mert semmit nem érzek. Ha nem teszteltem volna, és nem láttam volna ma uh-n az embriót, akkor el sem hinném, hogy terhes vagyok. Esetleg, de lehet mástól is, hogy estére fáradtabb vagyok.
Mennyi idős babás vagy, kérdező? Hanyadik bébi?
Utolsó vagyok, igen, én is alig hittem el, egészen tegnapig. Elég 6 hetesen, vagy az után menni, sőt az a jobb megoldás, mert előbb az orvos nem nagyon lát semmit, akkor csak idegeskednél. 6-7 hetesen már a szívcső is pulzál, azt is láthatod! :)
Írj majd a fejleményekről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!