Makarska80 kérdése:
Teherbe eshetek egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Ovulációs naptárat használtam amely konkrétan kimutatta a fogantatási napokat. A párommal szorgosan cselekedtünk ebben az időszakban, nagyon szeretnénk babát. A beágyazódást e hónap 19-21 közti időszakra mutatta a naptár és az elmúlt két napban iszonyatosan szurkál a hasam alja, vele együtt a derekam is. A szurkáló fájdalom a hüvelyembe is kisugárzik, de nem mindig. A menzit 26-a körül várom.2014. márc. 18. 15:27
1/3 anonim válasza:
a beágyazódás csak a 7-10. nap körül kezdödik meg, általában inkább a 10 felé ez pedig 28 napos ciklusnál mensi elött 4 nappal van. A kérdesedet nem értem mi az hogy egy hét alatt?
2/3 A kérdező kommentje:
Az egy hét alatt azt értem, hogy az ovulációs naptár szerint március 9-12-ig voltak a termékeny napjaim, ezeken a napokon voltunk együtt folyamatosan. Most pedig 18-a van. Ebből kifolyólag értem azt, hogy egy hét. A beágyazódást pedig 19-21-re írta a naptár. Azért is gondoltam a tünetek alapján a sikerre mivel a beágyazódás holnaptól történne meg az elkövetkezendő 3 nap valamelyikén.
2014. márc. 18. 16:33
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy ha kiszámolom akkor a 21 és 26 közt kb az a 4 nap van menziig.
2014. márc. 18. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!