A parommal pettingeltunk 2nappal ezelott, holnap kene megjojjon. Ugye nem eshetek teherbe? (tudom hogy mindent tulreagalok) 17/L
Figyelt kérdés
2 napja, vagyis 1.-en pettingeltunk. Egyikunkon sem volt ruha, 2szer dugta be csak, de meg az elejen,es csak "surlodtunk" egymashoz. Nem elvezett el! (egyik baratom a baratnojevel minden heten egyszer kozosulnek megszakitasos vedekezessel, mar egy eve, megsem esett teherbe a baratnoje.)2014. márc. 3. 20:14
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy terhes vagy, de ne alapozz kérlek arra, hogy más megszakításos közösüléssel nem esik teherbe. Mert igen sokan csúsztak be így, mint például én is.
Azért ha szexre kerül a sor védekezzetek, így megóvjátok magatokat az izgulástól, hogy vajon sikerült-e kivédeni, hogy teherbe ess.
2/7 anonim válasza:
2x benned volt védekezés nélkül... imádkozz, hogy ne legyél benne a 35-s pearl indexű tömegben, akiknek így jött össze a baba.
Javaslom átolvasásra, hogy ne legyél szülő egy éven belül:
3/7 A kérdező kommentje:
nem elvezett el..
2014. márc. 3. 20:59
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem élvezett el, de van előváladék. De ha ezek ellenére, ti mégis jó bulinak tartjátok,hogy megszakítással legyetek együtt, akkor vállald azt az opciót is, ha terhes leszel. Nem könnyű ilyen idősen kihordani egy babát (tapasztalat), lelkileg is megterhelő, na persze van abortusz is, ami ugyan úgy lelki sebeket okozhat.
5/7 A kérdező kommentje:
nem voltunk ugy egyutt, csak veletlenul egyszer becsuszott. Elotte meg vizelt, es utana megmosakodtam
2014. márc. 3. 21:33
6/7 anonim válasza:
Értem én, és írtam is, hogy nagyon kevés az esély a terhességre, főleg hogy a ciklusod végén jártatok. De a továbbiakban okosabban, az ördög sosem alszik :)
7/7 A kérdező kommentje:
a tovabbiakban nem lesz tobb ilyen, meg egy evet varunk a szexre, es a parom megigerte tobbet ilyen nem fordul elo.
2014. márc. 3. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!