Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A baratnommel pettingeltunk,...

A baratnommel pettingeltunk, es ugy tortent az egesz, hogy eloszor en elegitettem ki ot, utanna o engem. Ez igy tobbszor is elofordult. Kb 4szer. Mar ket es fel honapja kesik neki, lehet hogy terhes?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem több, mint lehet. Menjen el orvoshoz, vagy vegyen egy terhességi tesztet is kiderül. Nem is tudom mire vár még...
2009. febr. 5. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
2,5 hónap késés után nagyon valószínű, hgoy terhes. ÉS ha az akkor 10 hetes (most ez durva, de abortuszt csak a 12. hétig csinálnak). De, persze, ha akarjátok a babát, akkro várhat még, de én inkább csinálnék egy tesztet.
2009. febr. 5. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:

igen!én mondom terhes lett és te apuka lettél!!!!!!!

örülsz?????

2009. febr. 5. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak petting volt és nem történt aktus is, akkor nem valószinű, hogy terhes. Mindenképp vegyél neki egy terhességi tesztet ( drogériában vagy gyógyszertárban), de az eredménytől függetlenül keresetek fel egy nőgyógyászt is. Hány évesek vagytok?
2009. febr. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!