Nagy az eselye a terhessegnek? A baratnommel megejtettuk a tegnap, hasznaltunk ovszert. Az elsobe bevallom elelveztem eleg hamar, de aztan kicsereltem a gumit...aztan egy ido utan a harmadikra, avval pedig tobbet csinaltuk mint a tobbivel.
Hát nem tudom összerakni, hogy most mivan:D
3X olvastam el, de akkor sem értem:D
Biztos nem terhes, vagy nemtudom:D
Ezt majd egy nogyogyasz es egy terhessegi teszt tudja megmondani neked pontosan. Itt csak talalgat midnenki, hiszen ti ketten voltatok ott, mi nem.
Attol, hogy aggodsz es a baratnod azt mondta, hogy jo volt igenis lehet terhes!
Attol hogy gumit hasznaltal, de olyan ossze-vissza, attol lehet terhes!
Igazabol meg egy kis elovaladektol is lehet mar terhes valaki, ugyhogy ha a baratnod is olyan mint en, meg a lehelettol is teherbe esik, es igenis kerult egy kis anyag a lanyba, akkor lehet terhes.
Ne ilyen ossze-vissza le gumi, uj fel..stb. vedekezzetek, ez veszelyes dolog.
Miert nem irat fel a lany fogamzasgatlo tabit maganak? Az biztosabb is mint a gumi, es jobb erzes is gumi nelkul egyutt lenni, sokkal de sokkal jobb! Plane nem kell vacakolni a gumi le es felhuzogatasaval sem.
Szoval lehet terhes a barinod abbol amit leirtal.
Ha nem jon meg a menstruacioja, azonnal menjetek nogyogyaszhoz, es jobban figyeljetek oda hogyan vedekeztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!