Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma a baratnommel pettingeltunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a baratnommel pettingeltunk, ami abban nyilvánult meg hogy fekudt rajtam, rajtam boxer volt, rajta semmi, es kicsit becsuszott boxerestol, meg kicsit izgatott?!

Figyelt kérdés
Ezutan levettem a boxerem, megtoroltem a peniszem es betettem neki egy nyomasra, majd kihuztam. Lehet terhes? Normalis valaszokst kernek !

2013. jan. 9. 18:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
sztem nem kell parázni, ezt mindenki eljátsza.
2013. jan. 9. 18:15
 2/20 anonim ***** válasza:
meglehet
2013. jan. 9. 18:16
 3/20 poiu ***** válasza:
Nem lehetséges (sem a terhesség, sem az,hogy ez megtörtént).
2013. jan. 9. 18:24
 4/20 A kérdező kommentje:
30an ert veget a menstruációja, es 20-25 naponta van neki. Kerlek normalis valaszokat adjatok !! Köszönöm !
2013. jan. 9. 18:28
 5/20 A kérdező kommentje:
Kerlek segitsetek, tul aggodjuk tudom, de szeretnem ha egitenetek !
2013. jan. 9. 18:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Boxerestül?! Kizárt. Az nem csúszik csak úgy be. Pokolian fájna, ha boxeren át próbálná a lányt megdugni valaki.
2013. jan. 9. 18:39
 7/20 anonim ***** válasza:
boxerestül berakta neki sőt még sapkát is rakott rá
2013. jan. 9. 18:40
 8/20 A kérdező kommentje:
Igy volt :) lehet az hogy annyira felizgultam hogy az elovaladekba jutott spermium ?
2013. jan. 9. 18:42
 9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jol esne ha valaki normális kommentet is tudna irni es segitene :)
2013. jan. 9. 18:55
 10/20 anonim ***** válasza:

"betettem neki egy nyomasra, majd kihuztam"

Tessék, itt a válasz:

igen, lehet. Ha beledugod a farkad a hüvelyébe úgy, hogy nincs rajta gumi (nem boxer, hanem gumióvszer!!!), akkor lehet terhes. Az esélyek 0,001% és 50% közt mozognak, ahhoz viszont a legbölcsebb fórumozó sem elég okos, hogy ezt megmondja. Most jobb? Szerintem mindezt magadtól is tudtad, ha már kérdést raktál fel itt.

2013. jan. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!