Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma a baratnommel pettingeltunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a baratnommel pettingeltunk, ami abban nyilvánult meg hogy fekudt rajtam, rajtam boxer volt, rajta semmi, es kicsit becsuszott boxerestol, meg kicsit izgatott?!

Figyelt kérdés
Ezutan levettem a boxerem, megtoroltem a peniszem es betettem neki egy nyomasra, majd kihuztam. Lehet terhes? Normalis valaszokst kernek !

2013. jan. 9. 18:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az fix h nem lettem nyugodtabb :D
2013. jan. 9. 19:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, kisöcsém. Ha a szex határáig juttok, akkor tessék gumit húzni, nem nagy beruházás, egy kóla áráért megvan, és nem kell aggódni. Valószínűleg most megúsztátok, de nem ártana legközelebb nem csak a farkad, hanem az agyad is használni.
2013. jan. 9. 19:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb baj, hogy rohadtul de nemvagyok ostoba , egyszer volt felelotlenseg, es nagyon beparaztunk....
2013. jan. 9. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Okos emberek is csinálnak ostobaságokat.

Most aztán kezdhettek agyalni, megéri-e a kockázat az esemény utáni tablettát. Valószínűleg nem, mert az esély nagyon kicsi a terhességre. Mindenesetre sürgősen döntenetek kell, mert az óra ketyeg, és ha a tabletta mellett döntötök, akkor holnap reggel irány a legközelebbi nőgyógyász.

2013. jan. 9. 19:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkozunk... es igy szeretnenk tenni , de barátnőm fél ! Igen , fiatal vagyok, 16, tudom nem kellene ilyet csinálni , lehet fikázni, de szerintem orvos-vény lesz a vége
2013. jan. 9. 19:37
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ez van, megtörtént. Viszont mostantól borzasztóan kell vigyáznotok. A Te felelősséged is, hogy mit csinálsz a barátnőddel. Borzasztó hormonbombát fog bevenni, ami akár hónapokra is tönkreteheti a hormonháztartását. Ráadásul most legalább egy évig (van aki szerint 2 évig) nem vehet be újabb esemény utánit! Ezt jól véssétek be. Tehát mostantól minden baleset, gumiszakadás, véletlen becsúszott dugás időzített bomba.

Ha bármit is jelent neked ez a lány, nem teheted ki még egyszer ilyesmiknek. Tessék gumit használni, és a következő egy évben nem ártana a gumi mellé valami hüvelyben alkalmazható spermaölőt is venni. Hangsúlyozom, a gumi MELLÉ! És nem helyette.

Így ha kiszakad a gumi, vagy előváladék kerül a hüvelyébe, az is nyújt valamiféle védelmet.

Vigyázz a barátnődre, ezzel az egész üggyel az ő egészségét viszitek a vásárra.

2013. jan. 9. 20:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Ugy döntöttünk hogy nem lesz esemény utáni ... :)
2013. jan. 9. 20:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom hogy vannak még segítőkész emberek !
2013. jan. 9. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Arra számíthattok, hogy a következő mensije késni fog. Sokat. Akár ki is maradhat. Vegyetek azért majd egy terheségi tesztet, de nagyon valószínű, hogy csak a stresszelés miatt lesz.
2013. jan. 9. 20:33
 20/20 A kérdező kommentje:
Én sokkal jobban izgulok mint ő :D szóval lehet amiatt nem fog :) venni fogunk ! :)
2013. jan. 9. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!