Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 2 nappal még...

Ovuláció után 2 nappal még teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

A ciklus. hu szerinte vasárnap volt ovulációm, de én ezt soha nem érzem meg, így nem tudom biztosan. A menstruációm általában pontos, +/- 1 nap.

Szerintetek így teherbe lehet még esni, ha esetleg az este úgy alakul?

2014. febr. 11. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis esélyed még van.
2014. febr. 11. 09:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Esély mindig van rá...nem tudhatod mikor ,,viccel,, meg a tested,és kilök egy bónusz petét! :) Van aki közvetlen mensi előtt esett teherbe,vagy utána nem sokkal...és 1 hónapunk sem egyforma.

Én szurkolok Nektek! ;)

3 gyermekes anyuka...

2014. febr. 11. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Egyáltalán nem biztos, hogy akkor volt ovulációd. Megmérted bárhogyan is (hőmérőzés, ovulációs teszt, PG 53 stb)? Vagy csak a ciklus közepére tippeled? Ez alapján nem lehet semmit se leszűrni, csak feleslegesen stresszeled magad.

Én pl a menzesz előtt estem teherbe.

2014. febr. 11. 09:52
 4/9 A kérdező kommentje:

komoly? menszesz előtt?

én soha nem hőmérőztem, és nem vettem ovu.tesztet sem.

az első babát is a ciklus.hu tippjéhez igazítottam. Ő bejött, ovuláció után 1 nappal. csak akkor tudtunk együtt lenni abban a hónapban, így ez biztos :)

2014. febr. 11. 11:35
 5/9 A kérdező kommentje:
egyébként hogy működik ez a hőmérőzéses dolog? mit kell róla tudni?
2014. febr. 11. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem anno úgy volt, hogy január 31.-én volt peteérésem és febr. 2.-án voltunk együtt, tehát ovu után 2 nappal és úgy sikerült a baba. Én is mindig a ciklus.hu tippjeihez igazodom és eddig minden úgy volt ahogy írta :) Nekem sokat segített.

Én úgy tudom hogy mindig ébredési hőt kell mérni. Az úgy már nem jó ha pl előtte kimész inni vagy valami. Szájban nyelv alatt. Azt is tudod a ciklus.hu vezetni. :) Igaz én nem vezettem soha hőgörbét, de nagyon hasznos tud lenni.

Sok sikert, remélem összejön a baba nektek is :)

2014. febr. 11. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az első gyerkőcünk úgy jött össze, hogy egyetlen egy alakalommal nem védekeztünk, az is szerintem bőven középidőn túl (a naptármódszert alapvetően nem nevezem védekezésnek, de azt gondoltam már rég túl vagyok a peteérésen, nem lehet baj).

És tessék, összejött. Mi az esélye, hogy valakinek nem a középidőben van peteérése, és egyetlen egyszer pont abban az időpontban nem védekezik, és pont összejön? Szerintem nem sok, de hát látod bármi megtörténhet:) Szerencsére, mert nagyon imádjuk a lurkót:))

2014. febr. 11. 13:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor úgy látom, még lehet remény! :)

Még a hőmérős módszerről egy kérdés. Ok, mérem reggel, de mégis mitől tudom, hogy ovuláció van? Melegebb a testhő?

2014. febr. 11. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Keress rá google-ben. Ott mindent megtalálsz a hőmérőzés szabályairól.
2014. febr. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!