Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek ovuláció...

Teherbe eshetek ovuláció előtt 4-5 nappal történt szeretkezés után?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
valaemnnyi esély van rá, de nem oylan sok. pont pár hete tette fel ezta kérdést itt egy nö és aztán irta rá 2 hétre hogy sikerült nekik, tehát van rá azéert esély de tény hogy angyobb lenne ha az ovu elötti 2 napon belül van az aktus.
2014. jan. 22. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Izgulok nagyon,mert nálunk most nem aktuális a dolog.Majd kiderül,de én most nagyon nem szeretném.
2014. jan. 22. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lóf@ szért nem védekeztek? Az abortusz nem fogamzásgátló módszer! Franc kivan már a sok tudatlannal, akik ha kell ha nem dugnak, persze védekezni nem muri. Aztán mennek kapartatni, kockáztatva a saját egészségüket is. Nem csak a testit, a lelkit is! Húzzatok fel egy gumit! Nem csak a terhességtől, de millió nyavalyától is megvéd! Az eszem megáll komolyan. FELNŐTT EMBER AKI SZEXUÁLIS ÉLETET ÉL ÉS NEM AKAR BABÁT, AZ VÉDEKEZZEN!!!!!!!!
2014. jan. 22. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem akarsz babát védekezzetek. legalább megszakitással és pharmatexel együtt. felelötlenek vagytok.
2014. jan. 22. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
elvileg igen, gyakorlatilag szerintem kevés az esélye, de azért megtörténhet. amennyire én tudom a hím ivarsejtek 2-3 napig élnek a női testben, de 4-6 is elfordult már.
2014. jan. 22. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem bármikor teherbe eshetsz :))) de tényleg,akkor is,ha menstruálsz.
2014. jan. 22. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
A felelőtlenséggel egyetértek.köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.Sziasztok!
2014. jan. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!