Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így teherbe eshetek?

Így teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam,hogy peteéréskor tojásfehérje szerű nyúlós nyák van.Sajnos azt vettem észre magamon,hogy peteérés környékén csak krémes folyásom(hófehér) van,hol sok,hol kevesebb de nyúlós nincs.Orvosom szerint van peteérésem,de ezt a folyás dolgot még nem kérdeztem meg tőle,mert mindig elfelejtem.Volt már valaki aki így eset teherbe,hogy nem volt nyúlós nyákja csak krémes?
2014. márc. 18. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
én sose nézegettem, hogy milyen......
2014. márc. 18. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem menstruácio után kb 2 nappal van a nyulos nyákom... Tejszerű folyásom szokott lenni félidőnél de sajna terhes még nem lettem... Nem voltam még orvosnál de itt lesz az ideje...
2014. márc. 20. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem neha szokott lenni, evente max 3-4szer. Amikor terhes lettem, akkor mar nem neztem/mertem semmit...elegem lett. Ra ket honapra terhes lettem
2014. márc. 20. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor addig míg nem látok ilyet nincs is esélyem a babára.Már Nekem is kezd elegem lenni...3 év,1 vetélés(akkor volt nyúlós nyákom)
2014. márc. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!