Mikor teszteljek? Nagyon félek, hogy valami baj van.
Az eddigi leghosszabb ciklusom az elmúlt két évben 35 nap volt, ma viszont már a 37. napon vagyok, és menzesznek semmi jele. Egyetlen kis csepp vér volt a bugyimon tegnap este. Igazából várhatott volna még a baba pár hónapot, de örülnénk neki, ha most jönne.
Csak nagyon félek, hogy valami gond van a háttérben, mondjuk hormonzavar vagy ilyesmi, mert semmilyen terhességi tünetem sincs.
Mit gondoltok, ha holnap tesztelek, akkor az eredményt már biztosra vehetem, vagy pedig várjak inkább még néhány napot?
Már a nem várt napján is kimutatja elég nagy biztonsággal a teszt. Ha már késik is, akkor akár délutáni pisiből is kimutathatja, csak nem lesz olyan erős maximum a második csík. Én már ma tesztelnék, azt tuti, nem bírnék várni.
Rossmann, dm, gyógyszertár... vegyél tesztet :) és jelezd, hogy mi az eredmény
Van tesztem, de csak hétfő reggel fogom megcsinálni. Addig itt lesz nálunk a párom kislánya, szeretném, ha vele tudnánk foglalkozni. :)
Ami még aggaszt, hogy a mai ébredési hőm 36,0 volt, ami mellett elvileg nem lehetek terhes. Mondjuk sosem szoktam mérni, szóval tudom, hogy ez így nem mérvadó, de azért elég alacsony sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!