Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Nagyon...

Mikor teszteljek? Nagyon félek, hogy valami baj van.

Figyelt kérdés

Az eddigi leghosszabb ciklusom az elmúlt két évben 35 nap volt, ma viszont már a 37. napon vagyok, és menzesznek semmi jele. Egyetlen kis csepp vér volt a bugyimon tegnap este. Igazából várhatott volna még a baba pár hónapot, de örülnénk neki, ha most jönne.

Csak nagyon félek, hogy valami gond van a háttérben, mondjuk hormonzavar vagy ilyesmi, mert semmilyen terhességi tünetem sincs.

Mit gondoltok, ha holnap tesztelek, akkor az eredményt már biztosra vehetem, vagy pedig várjak inkább még néhány napot?

2014. máj. 31. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Tesztelj, hogy megnyugodj. Ennyi késés még baba nélkül is beleférhet, ha meg terhes vagy legalább tudod és örülhetsz neki! Attól mert nincs tüneted még lehetsz terhes!
2014. máj. 31. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Tesztelj mert mar biztosan kimutatja! Ird is meg :)
2014. máj. 31. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Már a nem várt napján is kimutatja elég nagy biztonsággal a teszt. Ha már késik is, akkor akár délutáni pisiből is kimutathatja, csak nem lesz olyan erős maximum a második csík. Én már ma tesztelnék, azt tuti, nem bírnék várni.

Rossmann, dm, gyógyszertár... vegyél tesztet :) és jelezd, hogy mi az eredmény

2014. máj. 31. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Van tesztem, de csak hétfő reggel fogom megcsinálni. Addig itt lesz nálunk a párom kislánya, szeretném, ha vele tudnánk foglalkozni. :)

Ami még aggaszt, hogy a mai ébredési hőm 36,0 volt, ami mellett elvileg nem lehetek terhes. Mondjuk sosem szoktam mérni, szóval tudom, hogy ez így nem mérvadó, de azért elég alacsony sajnos.

2014. máj. 31. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is a legutóbbi ciklusomban 37 napra jött meg, de nincs hormon problémám, csak kitolódott a peteérésem 23.ciklus napra. Én a helyedben azért már tesztelnék holnap.
2014. jún. 1. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!