21-én voltam szerelmemmel. Először volt, hogy nem védekeztünk, elvileg nem lehetne baj. 3nap múlva meg kellett volna jönnie.26-án és 03. 01én teszteltem=negatív eredmény. Teszteljek még, vagy nőgy? Hónapok óta pontosan menstruálok. Köszönöm! Félek.
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 18:17
2/8 anonim válasza:
A tesztek a vélt fogamzás után kb. két héttel mutathatnak először eredményt. Vagy vársz még egy kicsit az újabb teszteléssel, vagy doki, bár az is csak vérvizsgálat alapján tud valamit mondani.
3/8 anonim válasza:
ha nem akartok babát mindig védekezzetek! még menstruáció alatt is teherbe lehet esni!
4/8 anonim válasza:
Upsz :(( nem akarlak megijeszteni, de nekünk (mondjuk mi kifejezetten rajta voltunk a bébi témán) a várt mensi előtti 2 napban sikerült össze a kis bébi:)
Szóval 12.-re vártam, nem jött, és 22-én csináltam tesztet, pozitiv.
A doki még nem lát semmit, de azért valószínűleg baba van.
De remélem neked nem ez lesz, ha nem szeretnéd semmiképp.
5/8 A kérdező kommentje:
Ma , azaz március 4én reggel újra teszteltem:negatív ismét.Mi lehet a baj?Ennyi idő után már ki kellene mutatnia, nem?
2009. márc. 4. 07:48
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én is úgy gondolom már mutatni kellett volna valamit annak a tesztnek! Már 7 nap eltelt!
Jelentkezz be a nődokihoz!Ott minden kiderül!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztatást.Holnap ha minden jól megy, akkor minden kiderül.Mindenesetre jó lesz ez az eset-tanulni a hibáimból (ismét). :-(
2009. márc. 5. 16:09
8/8 A kérdező kommentje:
Megvolt:Voltam manőgyógyásznál.Nem vagyok terhes.DUPHASTON gyógyszert kaptam.Valakinek vmi tapasztalat?
2009. márc. 6. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!