A ciklusaim általában 28 naposok. Viszont októberi ciklusomkor a 34. napon jött meg.
Ma vagyok a 31. napon, és nem merek tesztelni. Nagyon szeretnék már babát, augusztus óta próbálkozunk.
2014. febr. 25. 09:08
1/8 anonim válasza:
Nagyon megértelek, hogy nem mersz tesztelni. Mi majdnem 3 éve várunk a babára, sok-sok tesztet ellőttem, mind negatív volt, így már jó ideje elment tőle a kedvem.
Egyszer megfogadtam, hogy akkor tesztelek, ha már többet késik, mint amennyit a leghosszabb ciklusomban késett. Ennek holnap lenne a napja - amúgy tegnap kellett volna megjönnie - de nem merek tesztelni.
Még tesztet venni sem merek... mert félek, hogy akkor meg kell csinálni.
Basszus, pedig tudom, hogy nem kéne a homokba dugni a fejem...
2014. febr. 25. 09:16
2/8 anonim válasza:
A leghosszabb mensid kimaradását vedd alapul, azaz a 35.napon.
2014. febr. 25. 09:17
3/8 anonim válasza:
Hát én pont a tesztelős vagyok (természetesen nem idö elött de amint kimutathatja igen). Én utálom a bizonytalanságot, ezért én inkább szeretem tudni mi a helyzet. Sokszor volt hogy fölöslegesen reménykedtem és utána rosszabb volt mintha rögötn tudom, igy inkább szeretem tudni minél elöbb mi a helyzet. (mi lassan 5 éve várjuk a csodát)
2014. febr. 25. 09:26
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Annyira átérzem ezt a jó, hogy nincs otthon teszt, mert így nem tesztelek dolgot. Nekem most van otthon tesztem:S Egy barátnőm aki júniusban szül adott néhány ovulációs és terhességi tesztet, amik neki megmaradtak. Szóval nagy a kísértés, de a 35. napnál előbb nem akarok.
2014. febr. 25. 09:28
5/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem is pihent itthon egy tesztem, de szombaton valahogy nagoyn felbosszantottam magam, hogy már megint meg fog jönni, és itt a teszt, és idegesített, így csináltam egy késő délutáni negatív tesztet.
Ami nem lepett meg, hisz egyrészt csak a 13. dpo volt, másrészt meg ittam előtte nagyon sok vizet, legalább 1,5 litert...
2014. febr. 25. 09:38
6/8 anonim válasza:
Nincs rosszabb a bizonytalanságnál, én reggel tesztelnék...!:) drukk
2014. febr. 25. 14:45
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem fogok a 35. napig biztosan, sőt lehet még akkor is várok néhány napot. Nagyon-nagy pofára esés volt ősszel a 34 napos ciklus, mert a 32. napon csináltam egy tesztet, ami pozitívnak tűnt. Igaz a 33. és a 34. napon full negatív volt, úgyhogy így utólag visszagondolva biztos csak száradási csíkos volt.
2014. febr. 25. 14:53
8/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Nem teszteltem, mert nem volt hozzá kedvem. Jól is tettem, ma megjött :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!