Mikor teszteljek holnap?
Figyelt kérdés
A párom hajnalba (3kor) megy el,és én felkelek vele,csinálok reggelit stb...A kérdés az lenne,hogy tuti fogok pisilni is,ebből teszteljek,vagy miután reggel 8-kor(visszafekvés után) felébredek újra.melyik számít ébredés utáni 1.vizeletnek?:)2014. febr. 21. 18:15
1/15 anonim válasza:
mikor kellett volna megjönnie?
2/15 A kérdező kommentje:
2nap múlva kéne.
2014. febr. 21. 18:21
3/15 anonim válasza:
Akkor éppenséggel még lehet a holnapi teszt is korainak minősül.
De mindenképpen koncentrált vizeletből érdemes, vagyis ami előtt több órával nem voltál pisilni.
4/15 anonim válasza:
ha 10 előtt le tudtok feküdni, akkor jó 3-kor, de lehet hogy még korai és semmit nem fog mutatni. 4-5 nap múlva lenne érdemes tesztelned
5/15 anonim válasza:
Tesztelhetsz 3kor,de akkor 10után már ne pisilj.így is lehet,hogy még negatívat fog mutatni!!!
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!:)) Megpróbálom akkor a 10után nem pisilést.Ha birok várni lehet még tolok rajta 2-3napot,de már a szombatot is 2napja tűkön ülve várom.:) Szerda óta borzasztóan fáj a cicim,tegnap pedig nagyon pici barna volt,a bugyin nem is,csak a papíron.(egyik sem szokott nekem lenni!),de a barna miatt el is keserdtem hogy mára akkor megjön,de pont hogy elmúlt.A cickóm meg még mindig fáj.:) Reménykedem most nagyon!
2014. febr. 21. 18:49
7/15 anonim válasza:
nekem is így volt: pár csepp barna, azt hittem meg fog jönni, de többet nem jött meg :) szorítok, ha most még negatív is a teszt, pár nap múlva ismételjetek egyet reggeli vizeletből
8/15 A kérdező kommentje:
Köszii!!:)) Majd megírom mindenképp az eredményt!
2014. febr. 21. 18:54
9/15 anonim válasza:
Hát írd is meg...várni fogjuk.drukkolok. :) A
10/15 anonim válasza:
Drukkolok én is! Ne keseredj el, ha holnap hajnalban még negatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!