Mikor teszteljek? 12 vagy13. napon volt az ovum! Szombatra nem várom! Holnap még korai?
2 es vagyok.
Sajnálom, de igazad van újabb hónap újabb esély.
Én 26.-ára nem vártam, teszteltem 26.-án vaterás tesztre - nagatív, 27.-én gabriell tesztre 30 percen belül valami halvány 2. vonal ami aztán el is tűnt róla, 29.-én 3 napos késénél szintén vaterás teszt-negatív.
31.-én 5 napos késésnél rossmanos xepil teszten 2. halvány vonal annyira vérszegény hogy a férjem rá is vágta ő csak 1 vonalat lát, de aztán aug 2.-án 1 hetes késénél már egyértelműen ott volt a 2 csíkocska az xepil tesztemen:-D
Én nem tudom mikor ovulálhattam de nagyjából mensi után 2 naponta együtt voltunk még a nemvárt napján is meg utána is, szóval tutira nem kp. időben volt az ovum szerintem a nemvárt előtt 1-2 nappal lehetett annak ellenére hogy pontosak a menseseim ált. 30 napra jött meg. - emiatt is csak 5 napos késéssel lehetett a teszten éppen hogy valamit látni...
Nekünk ő lesz a 2. babánk, az első első hónapban sikerült, most kicsit több idő kellett mert nálam is felmerült hormonprobléma a szülés után (pajzsmirigy alulműködés ami egy szülés utáni pajzsmirigy gyulladásból maradt fenn) Így először azt kellett kikezelni feb-május végéig állt helyre, azóta is hormont kell szednem.
Szóval 2. baba 2. hónapban sikerült, de már február óta vágytunk rá, csak az endokrinológusom május végi már normál értékű pajzsmirigy hormon kontroll laborig nem javasolta az újabb babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!