Mikor teszteljek szerintetek? Még korai lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kellett volna megjönnie, de azóta sincs semmi. fehér krémszerű folyásom van,kicsit fel vagyok puffadva, tegnap mindjárt megjön érzésem volt. tesztelni még nem nagyon szeretnék.2010. máj. 6. 09:11
1/8 anonim válasza:
korainak nem korai a teszt de a nem szeretnél akkor ne tesztelj.
2/8 anonim válasza:
várj még pár napot! én is így voltam múlt hónapba aztán sajnos megjött 2 nap késéssel. szorítok hogy neked ne így legyen, szóval ha kibírod várj még 2-3 napot!
3/8 anonim válasza:
Szia! Én tuti,hogy nem bírnám ki, hogy ne teszteljek, mert ha pozitív akkor örülnék és nem izgulnék tovább, hogy igen vagy nem..ha negatív lenne akkor pedig ott lenne még a reménykedés.
4/8 eszo válasza:
Háát..én a helyedben reggel tesztelnék!
mondjuk én amúgy is elég türelmetlen tipus vagyok..háát még ha ilyen nagy dologról van szó..
De ha nem akarsz, akkor várj még! De már biztos kimutatná a teszt!
Írd meg, ha döntöttél..
5/8 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem tesztelek, úgy döntöttem várok még néhány napot.
2010. máj. 7. 13:36
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! teszteltem sajnos negatív lett , a menzim még nem jött meg, teszteljek pár nap múlva megint?
2010. máj. 9. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!