Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt hét szerdán kellett...

Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie és pénteken teszteltem negatívat most vagy túl korai vagy nincs baba? Mikor teszteljek megint? Elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Most is olvastam,hogy a nem várt előtt 1nappal már van aki tesztelt halvány pozitívat de nekem már szerdán lesz 1hete akkor már rég kilenne mutatni valamit nem?Mindig csak a csalódás.Férjemnek már csináltak sperma vizsgálatott és minden rendben van nála.Úgy hogy velem van gond.Igaz nem mindig jön meg mikor kéne de halottam olyat,hogy van akinek hormonzavara van és mégis terhes lett.Tüneteim nem sok csak fájni szokott a hasam,két oldalt is szokott fájni,néha a mellem,sokat pisilek,fehér folyásom van.Pénteken volt egy pici vérzésem.Úgy érzem hogy nőt a méhem.Petefészkem szokott szúrkálni néha azt hiszem hogy megjön pedig semmi.Néha az alhasomnál olyan furcsát szoktam érezni mintha valami pcit rugdosnak vagy ilyesmi.Szédülni is szoktam és sokat alszom pár napja.Van mikor kisem tudok kellni az ágyból.Szomorú vagyok.3éve semmi.
2009. febr. 16. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár nap múlva tesztelj újra és menj orvoshoz, sokaknak az otthoni teszt nem is mutat semmit csak mondjuk 8 hetesen. Azt szokták mondani, hogy a negatív teszt sosem 100% ilyenkor, csak a pozitív, lehet hogy még korai a tesztelés nálad és később lesz pozitív. Ha nem jön meg bármilyen eredméye is van a tesztnek irány a doki, az a biztos. :) sok sikert , én már a 2. babómra várok hogy megfoganjon

2009. febr. 16. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem is korai lehett még, mert nem szabályos a hormonrendszer lehet, hogy később ovuláltál és később is fogja mutatni a teszt, de három éve hiába próbálkoztok, akkor már rég dokinál lenne a a helyed, én nem várnék tovább és mindenképp bejelentkeznék, ha van baba azért jó, hogy lát, ha nincs akkor meg azért!
2009. febr. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!