Ha most teherbe estem, mekkora az esélye, hogy nem marad meg a baba? Aggódjak vagy teszteljek?
Most már ne szedd. Ha jövőhét szerdáig nem jön meg, akkor csütörtök reggel tesztelj!
Ne stresszelj ennyire!
Ha el is megy a baba akkor az nem a barátcserjétől lesz hanem az idegeskedéstől. Bocsi, hogy ezt írom, elhiszem, hogy nagyon szeretnéd a babát, de beteges az aggódásod.
Nyugodj le és ne stresszeld magad ilyeneken, hogy mekkora az esélye... Hülyeség, ne gondolj rá.
Amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig szedtem a barátcserjét. Mivel nem tudod, hogy mikor ágyazódik be pontosan a baba, a mensid idejéig nem fogod megtudni, hogy van-e vagy nincs. Nem viszel be olyan hatalmas dózist, hogy ártson. Egyébkén, szerintem, ha korai vetélést okozna, csak receptre adnák és nem szabadon szedhetően.
A babám most 28 hetes, egészséges, semmi baja. Ne parázz ezen. Ha hétvégén tesztelsz és pozitív lesz, akkor hagyd abba.
Ha ennyire félsz, akkor szedd kúra szerűen, a mensitől a peteérésig. Onnan a következő menzeszig ne szedd, és akkor nem rémíted magad halálra.
Aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat:) Megpróbálom nem túlizgulni magam, csak már nagyon régóta várjuk a babát:(
Hétvégén tesztelek, és ha pozitív lesz, akkor egyből leteszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!