Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! január 22.én hagytam abba a fogamzásgátlót 26.án meg is jött rendesen. Azóta ugyebár nem szedem és nem védekezünk, a doki azt mondta nyugodtan próbálkozzunk azonnal így még talán több is az esély a teherbeesésre. Nem tudom mikor tesztelhetek leghamarabb, hogy biztos eredményt mutasson és ne vásároljak fölöslegesen tesztet. Előre is köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 15. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
ha 26-án jött meg akkor 8-9-10-e körül volt peteérésed akkor még várj vagy 7-8 napot hogy tesztelhess.
2014. febr. 15. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a választ remélem összejön
2014. febr. 15. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem január 25-én jött meg, és most 20-ra nem várom. én úgy tervezem, hogy a nemvárt előtt semmiképp sem tesztelek (sose szoktam, mert felesleges), ha netán nem jönne meg végre, akkor mondjuk jövő szombaton fogok. tehát egy hetet biztosan várok. ennyit várj szerintem te is.
2014. febr. 15. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat h belekérdezek!

Kedves utolsó, hasonlóan vagyok mint te, csak érdekelne h neked van már esetleg vmilyen tüneted?

2014. febr. 16. 07:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok szurkolok nektek nagyon :)
2014. febr. 16. 07:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem jön meg rendesen, hisz most gyógyszer abbahagyása után még az is előfordulhat, hogy nem fog rögtön megjönni, vagy legalábbis nem fogod tudni pontosan hogy mikor kéne megjönnie, hisz nem tudod mennyi a ciklusod.Szóval még ne a teszteléssel foglalkozz, csak élvezzétek az együttléteket!

Drukkolok!!!

2014. febr. 16. 08:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia utolsó köszi, hogy írtál. Egyszer már abbahagytam a gyógyszert akkor 30 napra jött meg. Szerencsére nekem nagyon hamar helyreáll a ciklusom. Bízom benne ,hogy összejön. Majd csak március elsején fogok tesztelni.
2014. febr. 16. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. miért lettem lepontozva??jót írtam de mindegy.
2014. febr. 16. 17:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Èn pipàra nyomtam!
2014. febr. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!