Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Febr. 3-án volt peteérésem,de a mensimet 23-ra nem várom.Tesztelhetek már 25-sel mondjuk 16-17-én vagy felesleges?
2014. febr. 10. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még vele.
2014. febr. 10. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is teszteltem régebben folyamatosan. Alig bírtam megállni hogy ne teszteljek minél hamarabb. Aztán rájöttem hogy tök felesleges és csak magamat szomorítom el ha esetleg negatív, márpedig az esedékes menstruáció előtt elég sanszos hogy negatív lesz. Szerintem is várj még vele :) Szurkolok!!!
2014. febr. 10. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az még túl korai lenne szerintem.

Én 3 nappal a nem várt előtt teszteltem, akkor már kimutatta a pozitivat, de nem erősen, de jól láthatóan Cb-val!

Ha hamarabb szeretnél tesztelni, akkor is max 3 nappal előtte, de a legjobb a nem várt előtt.

Nekem voltak tüneteim, ezért bátorkodtam picit hamarabb tesztelni :)

2014. febr. 10. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam akkor tesztelni mert azt írták,hogy peteérés után a 14 napon már lehet halvány a 25 teszt.De viszont ha megvárom a 23-át akkor dpo.20 napon tesztelek és az még annyira soká lesz:'(
2014. febr. 10. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Tesztelhetsz hátha....

de nem hiszem, hogy kimutatja, mi van ha ál negativ?

Akkor csak fölöslegesen stresszelsz.

Tudom, hogy nem könnyű várni. Én is türelmetlen vagyok, most az orvossal vagyok igy, hogy alig várom, hogy végre mehessek, de még 2-3 hétig várnom kell.

Szerintem 20.-án tesztelj legkorábban, tudom, hogy messze van :(

2014. febr. 11. 01:12
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor majd csak 20-án...
2014. febr. 11. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mizujs veled? Teszteltel 20-án? Milyen lett ? :))
2014. febr. 22. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Negatív lett a tesztem a hőm fent van:).Majd csak jövőhéten tesztelek ha nem jön meg:)

2014. febr. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!