Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség? Mikor tesztel...

Lehet terhesség? Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Vasárnap barnáztam kicsit, azóta gyenge hányingerem van, a köldököm körül/alatt szokott fájni a hasam, a méhem puffadt. Nyomásra is érzékeny a hasam, pl. mikor fekszek és párom ráteszi a kezét, az kellemetlen. Álmos, fáradékony is vagyok kicsit. Csináltam ma reggel egy tesztet, de negatív. Mikor mutatná ki biztosra?
2014. febr. 4. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
a nem várt menstruáció első napja után 2-3 nappal, reggeli vizeletből
2014. febr. 4. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?
2014. febr. 4. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, mikor volt peteérésem, mert fogamzásgátlót szedtem, és utoljára csak megvonásos vérzésem volt január 19-én. :( De most ez a vasárnapi barnázás nekem nagyon beágyazódás gyanús, meg ezek az enyhe tünetek is furcsák...szerintetek ha hétvége felé csinálnék egy tesztet, az már pozitív lenne?
2014. febr. 4. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként ha így visszagondolok, kb. 1 héttel ezelőtt éreztem szurkálást a jobb petefészkem körül, és most vasárnap meg ez a barnázás...időben még ki is jönne, hogy 1 hete volt a peteérésem, most beágyazódott, akkor hétvégén kellene megjönnie...lehetségesnek gondoljátok? :) Első babánkat várjuk, nem görcsölök rá, mert bőven ráérünk, fiatalok vagyunk (24-25 évesek), és nem tudom, hogy a gyógyszer mennyire kavar be, de örülnénk nagyon, ha baba lenne! És nekem annyira összevágnak a dolgok...mit gondoltok? :)
2014. febr. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!