Ez most lehet terhesség? Teszteljek? Mivel?
Elég rövid (21-23 napos) ciklusom szokott lenni, leghosszabb idő is 25 nap volt idáig, nem késik soha, mindig pontos. Már egy ideje tervezzük a párommal a babát, eddig sikertelen volt minden próbálkozásunk. Utoljára dec. 6-án kezdtem menstruálni és miután elmúlt többször is együtt voltunk. A 20-21. napon alig látható halvány barnás folyásom volt azóta minden abbamaradt (ez lehetett a beágyazódás???). Most tartok a 27. napnál és még semmi. A melleim érzékenyek és feszülnek. Lehetek most terhes? Teszteljek? Milyen teszttel? Melyik bízható meg eléggé? Várjak még vele, hogy biztos eredményt kapjak?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
lehetsz, nekem is halvány barna folyás jelezte a beágyazódást, igaz egy kis hasmenés, hasfájás is volt mellé, de nyilván mindenkinél más.
Ha 23 naposak a ciklusaid, akkor kb. ma-holnap kellene megjönnie? Ez a "nem várt" menstruációd lesz. Egy két nappal azután, hogy meg kéne jönnie, a legtöbb vizeletsugarasz teszt már kimutatja a terhességet. Nekem a Pregnancy nevű vált be, 1300 ft volt. Reggeli vizeletből csináld, akkor biztosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!