Alexandra8803 kérdése:
Két hónapja nem szedek fog. Gátlót.2. napja késik, de semmit nem érzek. Se azt, hogy meg akar jönni, de rosszullét. Késhet a gyógyszer abbahagyása miatt? Vagy terhesség? Tudom, teszteljek! Csak érdeklődöm. Vélemény?
Figyelt kérdés
Ja és a pattik az arcomon sem jöttek,ki, amik mensi előtt szoktak.2012. szept. 28. 11:00
1/7 anonim válasza:
lehetsz terhes én is a gyógyszer után rögtön terhes lettem.most 15 hónapos a kislányom...tesztelj:)és írd meg mi lett:)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) ja,és bocsi, most nézem, hogy elírtam egy betűt. Rosszullét sincs. Semmi az ég világon.
2012. szept. 28. 11:07
3/7 anonim válasza:
Nekem sosem voltak rendeszes ciklusaim, csak fogamzásgátlóval. Mikor letettem, ugyanúgy össze-vissza jött meg a vérzésem. Szóval lehet, csak azért nem jön meg, mert már nem szeded a gyógyszert. Mondjuk én abból, hogy nem jelentkeztek a szokásos tünetek menzesz előtt és késett 3 napot, mert nekem mindig rövidebbek voltak a ciklusaim, soha nem késett 3 napnál többet, így a 4. napon csináltam tesztet és pozitív lett.
Csinálhatsz is akár tesztet, de nem biztos, ha az is vagy, már mutatja. Ha negatív lesz, de mégsem jön meg, érdemes várni egy kicsit és újabb tesztet csinálni.
4/7 anonim válasza:
Miután abbahagytam a szedését, nekem vagy 3 hónapig meg sem jött.Szóval a válaszok alapján tényleg tesztelned kellene majd, mert lehetsz terhes is,de lehet a csak a gyógyszer elhagyásának következménye.
5/7 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban még napra pontosan megjött, csak most nem. Ha terhes lennék, nem kéne éreznem, mondjuk mellfeszülést, vagy ilyesmit?
2012. szept. 28. 11:46
6/7 anonim válasza:
1 vagyok
a tünetek a mellfeszülés,hányinger,hányás,fáradékonyság általában a 6.héten jön.....27/N 2 gyerekes anyuka
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ha terhes vagyok, kb a 3dik hétnél járhatok.
2012. szept. 28. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!