Anális aktus közben, ha nem használnak óvszert, lehetséges a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 23:04
11/17 anonim válasza:
Ezért kell óvszert használni, igy legalább semelyikőtök sem kaphat fertőzést!
12/17 anonim válasza:
A kérdés annyi volt, hogy anális aktus közben teherbe eshetsz -e? A válasz: Ha a sperma a végbeledbe jutott, nem. Ha a vaginádba is, akkor igen.
13/17 anonim válasza:
persze,és majd a seggeden jön ki a gyerek.vagy ha szopsz,akkor meg a szádba fog kifejlődni!a sok barom meg lepontozza azt aki azt javasolja,nézz a dolgok után!rakj egy céltáblát a seggedre,és írd oda hogy ánusz,illetve vagina,hogy a párod jó helyre tegye!
14/17 anonim válasza:
arra nem gondoltál,ha a fenekbe nem megy be elsőre,és a punidhoz löki véletlenül,hogy milyen nyavalyákat szedhetsz össze?szerintem az anális szexet csak az művelje,aki tudja is hogyan kell.ha pedig nagyon akarod,akkor nézz utána hogyan is kell csinálni,hogy elsőre célba érjen.
15/17 anonim válasza:
Amennyiben a sperma/előváladék a hüvelybe, annak közelébe kerül, igen.
17/17 fenui válasza:
Olvastam már olyanról, hogy rendszeresen, gumi nélkül análisan szeretkezett egy pár, és a csaj terhes lett, úgy, hogy a megcsalás ki volt zárva. A hüvely és a végbél közötti fal nem olyan nagyon vastag, ráadásul a végbél szövetei pont arra valók, hogy a benne lévő dolgokat felszívja. Így ugyan nem nagy az esélye, de semmiképp nem nulla. Bár anált szerintem gumival és síkosítóval érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!