Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire esélyes a teherbeesés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Figyelt kérdés

Szóval nagy a teherbeesés valószínűsége, ha az aktus után a fiú rövid időre a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az előbbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lévő ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Ez az eset még bőven benne van a 72 órában, tudunk az esemény utáni tablettáról, de igazság szerint kissé tartok tőle a magas hormonszint miatt (és így az esetleges mellékhatásaitól). Persze jobb, mint a nem kívánt terhesség... Szóval mit javasoltok???

2007. nov. 30. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
2007. nov. 30. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért...

Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

2007. nov. 30. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
2007. nov. 30. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegőn elhalnak a spermiumok. Elenyésző az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok.

Ja, és ha ilyen előfordulna akkor irány a mosdó.

Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen előfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.

2007. dec. 1. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.
2007. dec. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!