Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óvszer melletti teherbeesés?

Óvszer melletti teherbeesés?

Figyelt kérdés
Tudom, talán a kérdés nem ide tartozik, csak elgondolkodtam, és úgy véltem jobb ha megkérdezek másokat is. Párommal óvszerrel védekezünk, és az utóbbi két hétben a vágyainknak nem ellenállva, napi 2-szer is együtt voltunk. Egyik óvszeren sem volt látható szakadás, így különösebben nem is aggódom, viszont egy hete hőemelkedésem van, feszülnek a melleim, és tompán fáj az alhasam. Először azt hittem csak a peteérésem miatt, de ez max 1-2 napos tünetegyüttes szokott lenni. Lehet ennek köze terhességhez, vagy valamilyen fertőzéshez? Egyszer sem fordult elő olyan aktus, ami gumi nélkül történt volna. A menstruációm 8-án esedékes... érdemes túl aggódnom magam, vagy "teljesen" fölösleges és inkább másba keressem a probléma tárgyát?
2009. júl. 2. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen védekeztetek akkor nem hiszem, h probléma lenne most próbálj meg nem erre gondolni, mert ha ezen fogsz agyalni akkor további tüneteket is produkálhatsz
2009. júl. 2. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
vegyél egy terhes tesztet.biztos ami biztos.lehet hajszál repedés volt a gumin amin viszont kiszökhetet egy két ondó .de a gumin nem igazán lehet észre venni
2009. júl. 2. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos nem terhesség, ilyenkor még amúgy sem lehetnének terhes tünetek, ma még csak július 2-a van :) Ilyenkor azért terjeng pár baci a levegőben, a hőemelkedés miatt érdemes lenne háziorvoshoz menned, főleg, hogy egy hete tart. Ha mégis bizonytalan vagy a terhességet illetően akkor leghamarabb 13-án csinálj 10-es érzékenységű (qupido pl.) teszttel reggeli első vizeletből egy tesztet :)
2009. júl. 2. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kétségbeesve nem vagyok, úgy gondolom minden rendben volt, sajna holnap elutazom így orvoshoz nem tudok menni, de pont akkorra érek haza, mire esedékes lenne a menstruációm. Ha nem jönne meg, akkor tesztezek, ahhoz is köszönöm a tanácsot. Sebaj, addig is legalább el leszek foglalva, nem gondolok arra, hogy mi is a baj, önmagában persze örülnék ha nem baba lenne a dologban, de az is idegesít, hogy hőemelkedésem van, mert ilyen nem szokott lenni, és kicsit idegesít bármi is legyen.
2009. júl. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!